ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πόρτο και Λειψία πιθανές αντίπαλοι στα μπαράζ του Europa League αν βγει 2ος

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους για τους "16" του Champions League
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους για τους "16" του Champions League © 2021 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Μετά τη Λειψία, η Πόρτο έγινε ακόμα μια ομάδα από το Champions League που συνεχίζει στο Europa League και ίσως βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Η Πόρτο ακολούθησε τη Λειψία και καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον όμιλό της στο Champions League εξασφάλισε τη συνέχιση της ευρωπαϊκής παρουσίας της, έστω μέσω του Europa League.

Οι Πορτογάλοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Ατλέτικο για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου και τον Φεβρουάριο θα αγωνιστούν στα μπαράζ για τη φάση των 16 της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να αποτελέσουν αντίπαλο του Ολυμπιακού, αν οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν καταφέρουν να πάρουν την πρωτιά του ομίλου τους από την Άιντραχτ και τερματίσουν στη 2η θέση.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, θα μπουν στην κλήρωση της 13ης Δεκεμβρίου (οι αγώνες θα διεξαχθούν 17 και 24 Φεβρουαρίου), μαζί με Λειψία, Ζενίτ, Σέριφ (του Γιώργου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Κολοβού), Ντόρτμουντ και άλλες τρεις ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση των ομίλων του Champions League.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ