ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Ζιλ Βιθέντε απέρριψε πρόταση των ερυθρόλευκων για τον Γκάμπριελ Περέιρα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα
Ο Γκαμπριέλ Περέιρα PRINT SCREEN

Την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Ζιλ Βιθέντε, Γκάμπριελ Περέιρα, φέρεται να εξέτασε τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός, με τους Πορτογάλους να αναφέρουν ότι η πρόταση των Πειραιωτών απορρίφθηκε από την ομάδα της Liga Portugal.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του προετοιμάζονται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του Ολυμπιακού, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena στον τελικό του Conference League.

Ωστόσο, στην Πορτογαλία ασχολούνται με το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" για τον κεντρικό αμυντικό της Ζιλ Βιθέντε, Γκάμπριελ Περέιρα, έναν παίκτη που είχε στα υπόψη του ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πέδρο Άλβες.

Όπως αναφέρει ο Σεμπαστιάο Σούσα Πίντο σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), η Ζιλ Βιθέντε απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο για την απόκτηση του νεαρού στόπερ, ενώ την ίδια τύχη είχαν και οι προτάσεις της Λέστερ και της ΤΣΣΑ Μόσχας.

Η χρηματιστηριακή αξία του Γκαμπριέλ Περέιρα Μαγκαλάες ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ανέρχεται αυτή τη στιγμή στο 1.500.000 ευρώ, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να είναι στα 10.000.000 ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος Βραζιλιάνος μετράει 34 συμμετοχές με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε, έχοντας σημειώσει και τέσσερα γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ