ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γκαμπριέλ Περέιρα και Οτάβιο στη λίστα του Πέδρο Άλβες για την άμυνα

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα
Ο Γκαμπριέλ Περέιρα PRINT SCREEN

Στα υπόψη του νέου αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες, βρίσκονται δύο νεαροί κεντρικοί αμυντικοί, ο Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε και ο Οτάβιο της Φαμαλικάο.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κοστίνια από τη Ρίο Άβε με την προοπτική να τον ενσωματώσει στο ρόστερ του το καλοκαίρι και παράλληλα, ασχολείται και με άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών από την πορτογαλική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική χερσόνησο, στα υπόψη του νέου αθλητικού διευθυντή της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Άλβες βρίσκονται, μεταξύ άλλων, δύο νεαροί κεντρικοί αμυντικοί.

Πρόκειται για τον Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε και τον Οτάβιο της Φαμαλικάο.

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα είναι 23 ετών, έχει 14 συμμετοχές και ένα τέρμα στην περίοδο και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζιλ Βιθέντε έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποκτήθηκε από την πορτογαλική ομάδα πριν από έναν χρόνο κι ήδη έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Πόρτο, η Μπέτις, η Λέστερ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η χρηματιστηριακή αξία του Γκαμπριέλ Περέιρα Μαγκαλάες ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ανέρχεται αυτή τη στιγμή στο 1.500.000 ευρώ.

Ο Οτάβιο είναι 21 ετών, έχει 14 αγώνες και δύο γκολ στη σεζόν κι έχει συμβόλαιο με τη Φαμαλικάο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η πορτογαλική ομάδα πήρε τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό πριν από έναν χρόνο ως δανεικό από τη Φλαμένγκο και το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τα δικαιώματά του αντί 500.000 ευρώ.

Ο Οτάβιο Αταϊντε ντε Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε κι αποτιμάται στο 1.500.000 ευρώ.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι η Πόρτο.

Η διαφορά του Γκαμπριέλ Περέιρα με τον συμπατριώτη του Οτάβιο είναι πως, ο μεν πρώτος είναι δεξιοπόδαρος ο δε δεύτερος αριστεροπόδαρος.

Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές έχουν το ίδιο ύψος (1.88μ.), την ίδια χρηματιστηριακή αξία, δεν διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο, αλλά θεωρούνται από τους καλούς και εξελίξιμους κεντρικούς αμυντικούς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ