ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Μπαρτσελόνα στις πιθανές αντιπάλους στα μπαράζ του Europa League αν βγει 2ος

Ο Πέδρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουβέντους | 9 Δεκεμβρίου 2020
Ο Πέδρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουβέντους | 9 Δεκεμβρίου 2020 @2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων της κλήρωσης για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League και κατά συνέπεια θα είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού, αν οι Πειραιώτες τερματίσουν δεύτεροι στον όμιλό τους.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπενφίκα άφησε τους Καταλανούς για πρώτη φορά έπετια από 20 χρόνια εκτός νοκ άουτ Champions League. Παρ' όλα αυτά, συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Europa League, αφού μέχρι τώρα είχαν εμπειρία μόνο από το Κύπελλο UEFA.

Οι Καταλανοί θα βρεθούν στα μπαράζ για τη φάση των 16 της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, με συνέπεια να προστεθούν στη λίστα των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού, αν οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν καταφέρουν να πάρουν την πρωτιά του ομίλου τους στο Europa League από την Άιντραχτ και τερματίσουν στη 2η θέση.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, οι Πειραιώτες θα μπουν στην κλήρωση της 13ης Δεκεμβρίου (οι αγώνες θα διεξαχθούν 17 και 24 Φεβρουαρίου) και θα περιμένουν αντίπαλο από το γκρουπ των ανίσχυρων, που θα περιλαμβάνει Μπαρτσελόνα, Λειψία, Πόρτο, Ζενίτ, Σέριφ (του Γιώργου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Κολοβού), Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και όποια εκ των Βιγιαρεάλ ή Αταλάντα τερματίσει την Πέμπτη στην 3η θέση του ομίλου της στο Champions League.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ