ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Μίλαν για τον Αγκιμπού Καμαρά, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ INTIME SPORTS

Σύμφωνα με το calciomercato, η Μίλαν έχει ρίξει το βλέμμα της στον Αγκιμπού Καμαρά, με τον Πάολο Μαλντίνι να βρίσκεται σε αναζήτηση νέων ταλέντων.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στα διεθνή ΜΜΕ που συνδέουν τον Αγκιμπού Καμαρά με το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Πριν από μερικές εβδομάδες οι Άγγλοι είχαν βάλει στο παιχνίδι την Λίβερπουλ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γουέστ Χαμ. Το τελευταίο διήμερα επανήλθαν με αναφορές στην Λίβερπουλ, την Νιούκαστλ και την Λέστερ. Και την Τετάρτη (24/11) πήραν τη σκυτάλη οι Ιταλοί.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα “calciomercatonews.com”, “η Μίλαν έχει ρίξει το βλέμμα της στο ταλέντο που αρέσει στον Κλοπ”. Κατά τους Ιταλούς, ο τεχνικός διευθυντής των ροσονέρι, Πάολο Μαλντίνι βρίσκεται στην αναζήτηση νέων ταλέντων και ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και παρακολουθεί είναι ο Αγκιμπού Καμαρά.

"Ο Μαλντίνι βρίσκεται στο κυνήγι νέων παικτών που θα ενταχθούν στο δυναμικό της Μίλαν και θα τεθούν στη διάθεση του Πιόλι" τονίζεται στο ρεπορτάζ, που προσθέτει: "Η Μίλαν παρακολουθεί τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου έχει πετύχει 4 τέρματα και έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 9 αγώνες. Υπάρχει αυτή η ιδέα προς το παρόν, αλλά οι ροσονέρι δεν έχουν προχωρήσει περισσότερο για την ώρα. Επίσης, ο παίκτης έχει τραβήξει το βλέμμα και της Μπολόνια.

Οι αγγλικοί σύλλογοι, όπως η Λίβερπουλ, η Νιούκαστλ και η Λέστερ που παρακολουθούν τον Αγκιμπού Καμαρά, έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, που εκτιμάται ότι ανέρχονται στα 20 εκατομμύρια ευρώ".

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, δεν έχουν δεχτεί κάποια ενόχληση για την ώρα από ομάδα του εξωτερικού για τον 20χρονο διεθνή επιθετικό από τη Γουινέα, ούτε έχουν σκέφτονται την πώλησή του, αφού τον απέκτησαν μόλις πριν από έξι μήνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ