ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σκάουτ των Γιουβέντους, Τορίνο, Μπρέντφορντ και Μπορντό στο Καραϊσκάκη για τέσσερις ερυθρόλευκους

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα σκάουτ τεσσάρων ομάδων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανάμεσά τους και η Γιουβέντους.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) στο γεμάτο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για το Europa League έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όχι μόνο των φιλάθλων των δύο ομάδων, αλλά και εκπροσώπων αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Άλλωστε, πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής του 4ου ομίλου, για ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει χαρακήρα “τελικού”, υπό την έννοια ότι είναι πολύ πιθανό να κρίνει την δεύτερη θέση και την πρόκριση στα μπαράζ (φάση των 32) της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 6 πόντους, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει 5. Εφόσον, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι κερδίσουν την τουρκική ομάδα θα φτάσουν τους 9 βαθμούς και αυτόματα θα σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Έντονη παρουσία σκάουτ στο γήπεδο

Ακόμη όμως και με ισοπαλία στο Νέο Φάληρο, η πειραϊκή ομάδα θα διατηρήσει το +1 από εκείνη της Κωνσταντινούπολης και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Αντβέρπ στο Βέλγιο και οι Κιτρινόμαυροι θα υποδεχτούν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σε κάθε περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι από τη στιγμή που κρατούν την τύχη στα χέρια του και παίζουν στο Καραϊσκάκης μπροστά στους οπαδούς του, θέλουν να τελειώσουν από την Πέμπτη την πρόκριση.

Επίσης, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την Φενέρμπαχτσε και η Άιντραχτ δεν νικήσει εντός έδρας την Αντβέρπ, τότε θα παραμείνει ανοιχτή και η πρώτη θέση του ομίλου, αφού η πειραϊκή ομάδα θα έχει 9 πόντους και η γερμανική 10 (αν ηττηθεί) ή 11 (με ισοπαλία).

Όμως, ας επανέλθουμε στο αρχικό ζήτημα, δηλαδή την παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου του Νέου Φαλήρου στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, ανθρώπων ιταλικών, γαλλικών και αγγλικών ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, το ματς θα παρακολουθήσουν από κοντά σκάουτ της Γιουβέντους, της Τορίνο, της Μπορντό και της Μπρέντφορντ.

Δεν θα είναι οι μόνες ομάδες, καθώς αναμένονται και άλλες αφίξεις, αλλά οι τέσσερις παραπάνω έχουν κλείσει ήδη θέση στο Καραϊσκάκης.

Οι παίκτες που είναι στο στόχαστρο

Βέβαια, οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών συλλόγων θέλουν να τσεκάρουν παίκτες και των δύο ομάδων. Στα υπόψιν είναι ποδοσφαιριστές και του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε και δεν είναι η πρώτη φορά που θα τους κατασκοπεύσουν από κοντά.

Η Τορίνο, για παράδειγμα, παρακολουθεί τον Γιώργο Μασούρα και τον Παπε Αμπου Σισέ από την περασμένη περίοδο. Η ιταλική ομάδα είχε σκάουτ την τρέχουσα σεζόν, τόσο στους αγώνες του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ και τον Παναθηναϊκό όσο και την περασμένη Κυριακή εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παρεμπιπτόντως, η Τορίνο είχε δείξει ενδιαφέρον τον Αύγουστο και για τον Σεμέδο.

Η Μπρέντφορντ παρακολουθεί τον Μαντί Καμαρά και τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ η Μπορντό καλοβλέπει τον Σισέ, για τον οποίο έχει άποψη και από την εξάμηνη παρουσία του τελευταίου την προηγούμενη περίοδο στη Σεντ Ετιέν.

Όσο για την Γουβέντους φέρεται να συλλέγει πληροφορίες για τον Αγκιμπού Καμαρά και τον τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε, Αλτάι Μπαγιντίρ, ο οποίος όμως είναι τραυματίας και το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) θα ξεκαθαρίσει αν θα έρθει με την αποστολή της τουρκικής ομάδας στην Αθήνα. Ο Βίτορ Περέιρα χρησιμοποίησε τον Μπερκέ Οζέρ την περασμένη Κυριακή στο εκτός έδρας ντέρμπι εναντίον της Γαλατασαράι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ