ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η εξαιρετική κατάσταση του Αραμπί και η κλάση που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του φιλικό κόντρα στη Σλοβάτσκο το Σάββατο (8/7) με τον Γιουσέφ ελ Αραμπί να είναι το πρόσωπο του αγώνα. Η εξαιρετική φυσικά κατάστασή του και το ένστικτο killer που δεν χάνεται.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Μιλς της Αυστρίας. Οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο (8/7) έδωσαν το πρώτο φιλικό τους και επικράτησαν 2-1 της τσεχικής Σλοβάτσκο. Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιουσέφ ελ Αραμπί, ο οποίος σκόραρε τα δύο γκολ του αγώνα.

Ο Μαροκινός στράικερ συγκεντρώνει τα φώτα πάνω του, καθώς είναι το μοναδικό καθαρό 9άρι στην 23μελή αποστολή των Πειραιωτών, οι οποίοι την ίδια ώρα παλεύουν για την απόκτηση του Μάρκος Αντρέ από τη Βαλένθια. Ο Αραμπί πάντως στο φιλικό απέδειξε πως παρά τα 36 του έτη δεν χάνει τη φόρμα του.

Σε εξαιρετική κατάσταση

Ο Αραμπί στην προετοιμασία της Αυστρίας δείχνει να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και αυτό φάνηκε και στο φιλικό κόντρα στη Σλοβάτσκο. Κινήθηκε στην πλάτη της τσέχικης ομάδας και χρησιμοποίησε γι' ακόμη μία φορά το... ένστικτό του.

Στο 1-0 ο Μαροκινός πήρε την μπάλα από τον Μπιέλ λίγο πιο πίσω από το σώμα του. Όμως, κατάφερε να την κοντρολάρει και με δεξιοτεχνία να την φέρει μπροστά του για να εκτελέσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο γκολ διένυσε ταχύτατα το μισό γήπεδο, αξιοποιώντας την ωραία μεταβίβαση του Φορτούνη, πάτησε στην περιοχή, πέρασε τον γκολκίπερ της Σλοβάτσκο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η κλάση δεν τίθεται προς συζήτηση

Ήταν μεν δύο γκολ σε φιλική αναμέτρηση, ωστόσο απέδειξαν γι' ακόμη μία φορά την κλάση του Αραμπί, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Μαροκινός στράικερ έχει φτάσει στα 36 του, το μέλλον του είναι αβέβαιο, καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει, όμως δεν παύει να είναι μία πολύτιμη επιλογή στα χέρια του Μαρτίνεθ.

Ο Αραμπί έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει, είτε από τον πάγκο, είτε ακόμη και βασικός αν χρειαστεί και η μέχρι τώρα παρουσία του στην Αυστρία το επιβεβαιώνει. Μένει να φανεί αν θα διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο ή αν θα υπάρξουν κάποιες μεταγραφικές εξελίξεις που θα αλλάξουν ενδεχομένως το τοπίο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ