ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα της φιέστας κόντρα στον ΠΑΟΚ, με Τζολάκη και Μπαγκαλιάνη

Ο Μπαγκαλιάνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Μπαγκαλιάνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης (20:00, NOVASPORTS PRIME και LIVE SPORT24). Με πολλές αλλαγές οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten (20:00, NOVASPORTS PRIME και LIVE SPORT24). Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον Τζολάκη να βρίσκεται κάτω από την εστία. Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ανδρούτσος και Ρέαμπτσουκ στην άμυνα. Οι Κούντε και Κανέ θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Φαντιγκά, Καρβάλιο και Ροντρίγκες θα πλαισιώνουν τον Τικίνιο.

Εκτός 20άδας έμειναν οι Φορτούνης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Βατσλίκ, Μασούρας, Λαλά, Σουρλής, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσουκ, Κούντε, Κανέ, Φαντιγκά, Καρβάλιο, Ροντρίγκες, Τικίνιο.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Λόπες, Αραμπί, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μανωλάς, Κίτσος.

Μη χάσετε την Game Night στις 22:00 για τα κρίσιμα ματς Άρης - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - ΠΑΣ και τη φιέστα του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ