ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στη Ναντ, με Καλογερόπουλο, Μπόουλερ και Αμπουμπακάρ

Ο Καλογερόπουλος σε φιλικό στην προετοιμασία του Ολυμπιακού
Ο Καλογερόπουλος σε φιλικό στην προετοιμασία του Ολυμπιακού INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ναντ (3/11, 19:45, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24). Βασικοί οι Καλογερόπουλος, Μπόουλερ και Αμπουμπακάρ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναντ (3/11, 19:45, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η σύνθεση των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη γαλλική ομάδα με αρκετές αλλαγές και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Τζολάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ανδρούτσο, Ρέτσο, Καλογερόπουλο και Βρουσάι στην άμυνα.

Κούντε, Μπουχαλάκης θα αγωνιστούν στον άξονα, με τους Μπόουλερ, Αμπουμπακάρ στα άκρα και τους Αραμπί και Ουί Τζο Χουάνγκ στην κορυφή. Μία ενδεκάδα για την οποία σάς είχε ενημερώσει το SPORT24.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αραμπί, Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Βρσάλικο, Εμβιλά, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόι, Σαπουντζής.

Η ενδεκάδα της Ναντ: Λαφόντ, Φάμπιο, Παλουά, Γκεσάντ, Μουτουσαμί, Γκαναγκό, Σισόκο, Καστεγέτο, Κορκία, Μοσταφά Μοχάμεντ.

Στον πάγκο: Ντεσκάμπς, Πέτριτς, Τζιρότο, Κιριβέλα, Μπλας, Κοκό, Απιά, Μερλίν, Μπαμπά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ