ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς που συνεχίζει ασταμάτητα και θα μπει καθυστερημένα στην προετοιμασία

Ο Γκάρι Ροντρίγκες εν δράσει
Ο Γκάρι Ροντρίγκες εν δράσει EUROKINISSI

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα στο πλαίσιο των διακοπών τους μετά από μία κουραστική σεζόν, ωστόσο υπάρχουν 11 διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδας και ως εκ τούτου θα ενσωματωθούν καθυστερημένα στην προετοιμασία των "ερυθρόλευκων".

Ξεκούραση ναι, αλλά όχι για όλους. Αυτό το διάστημα αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απολαμβάνουν τις διακοπές τους, όμως υπάρχει και μία ενδεκάδα που εξακολουθεί να ιδρώνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν διψήφιο αριθμό διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως γι´ αυτούς η αγωνιστική περίοδος συνεχίζεται και θα φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές, όταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους στον Ολυμπιακό θα επιστρέψουν στο Ρέντη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη νέα περίοδο.

Η πρώτη συγκέντρωση της πειραϊκής ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου στο Ρέντη, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στην αποστολή όταν ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην Αυστρία για σειρά φιλικών αγώνων (22/6 – 2/7).

> Ο Γιώργος Μασούρας και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προπονούνται με την Εθνική Ελλάδας ενόψει των αγώνων του UEFA Nations League με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6), το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6) και ακολούθως την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

> Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο Βασίλης Σουρλής και ο Φώτης Κίτσος έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων για τα εκτός έδρας παιχνίδια του 4ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Κύπρο (6/6) και την Πορτογαλία (11/6).

> Ο Τόμας Βατσλίκ θα παίξει με την Εθνική Τσεχίας στους εντός έδρας αγώνες του UEFA Nations League κόντρα στην Ελβετία (2/6) και την Ισπανία (5/6) και εκτός έδρας με αντιπάλους την Πορτογαλία (9/6) και την Ισπανία (12/6).

> Ο Παπέ Αμπού Σισέ κλήθηκε στην Εθνική Σενεγάλης για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής εναντίον του Μπενίν (4/6) και της Ρουάντα (7/6).

> Ο Πιέρ Κούντε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Καμερούν για τα ματς με την Κένυα (4/6) και με το Μπουρουντί (8/6).

> Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα αγωνιστεί με το Πράσινο Ακρωτήρι στα παιχνίδια με την Μπουρκίνα Φάσο (3/6) και με το Τόγκο (7/6). Επίσης, η Ομοσπονδία έχει κλείσει φιλικό παιχνίδι με τον Ισημερινό στις ΗΠΑ στις 11/6.

> Ο Αγκιμπού Καμαρά ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Γουινέας για τους αγώνες με την Αίγυπτο (5/6) και το Μαλάουι (9/6) για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

> Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα μπει την Δευτέρα (30/5) στις προπονήσεις της Εθνικής Μολδαβίας ενόψει των αναμετρήσεων εκτός έδρας με το Λιχτενστάιν (3/6) και με την Ανδόρα (6/6) και εντός με την Λετονία (10/6) και με την Ανδόρα (14/6).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ