ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός για τον διαιτητή του αγώνα με ΠΑΟΚ: "Δεν δεχόμαστε τον ορισμό Κρούζλιακ, να αντικατασταθεί άμεσα"

Ο Ίβαν Κρούζλιακ
Ο Ίβαν Κρούζλιακ © 2013/ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την έντονη δυσφορία του για τον ορισμό του διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και απαιτεί την αντικατάστασή του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μόλις γνωστοποιήθηκε ο ορισμός του Ιβάν Κρούζλιακ στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τον Σλοβάκο διαιτητή, ο οποίος είχε διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντινάμο Κιέβου. Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 1-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αποκλείστηκε στη φάση των 32 του Europa League.

Η ανακοίνωση

"Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ