ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός για Σεμέδο: "Σεβόμαστε πλήρως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, αναμένουμε την κρίση της δικαιοσύνης"

Ολυμπιακός για Σεμέδο: "Σεβόμαστε πλήρως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, αναμένουμε την κρίση της δικαιοσύνης"
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, με τους ερυθρόλευκους να υποστηρίζουν ότι σέβονται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν πως σέβονται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου και έτσι δεν θα προβούν σε κάποια τοποθέτηση, όσο εκκρεμεί η διερεύνηση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση" αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία ομαδικού βιασμού ο Ρούμπεν Σεμέδο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού βρίσκεται ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Ολυμπιακός για Σεμέδο: "Σεβόμαστε πλήρως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, αναμένουμε την κρίση της δικαιοσύνης"
EUROKINISSI

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον 21ο τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί για την κατηγορία που του αποδόθηκε, ύστερα από σχετική καταγγελία 17χρονης. Ο ίδιος θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης (31/8), ενώ μέχρι τότε θα κρατείται.

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, τόνισε πως ο εντολέας του ήταν παρέα με την καταγγέλλουσα για πάνω από 15 ώρες και υποστήριξε πως ο Πορτογάλος αρνείται τα πάντα. "Ήταν μαζί σχεδόν επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο ξαφνικά να λέει κανείς ότι εδώ υπήρξε βιασμός" ανέφερε συγκεκριμένα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (30/8) συνελήφθη και ο 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ, οποίος κατηγορείται μαζί με τον Σεμέδο για τον βιασμό 17χρονης.

Η καταγγελία της 17χρονης

Η 17χρονη κατήγγειλε χθες το βράδυ (29/8) στους αστυνομικούς και σε ψυχολόγο της Υπηρεσίας πως ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ