ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ

Ρούμπεν Σεμέδο: Στον ανακριτή ο Πορτογάλος, κατηγορείται για ομαδικό βιασμό

Ρούμπεν Σεμέδο: Στον ανακριτή ο Πορτογάλος, κατηγορείται για ομαδικό βιασμό
EUROKINISSI

Σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης, ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού βρίσκεται πλέον ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον 21ο τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί για την κατηγορία που του αποδόθηκε, ύστερα από σχετική καταγγελία 17χρονης. Ο ίδιος θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης (31/8), ενώ μέχρι τότε θα κρατείται.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εκείνη στους αστυνομικούς του ΑΤ Βύρωνα, ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Ένταλμα για τον Νιγηριανό

Την ίδια οδό αναμένεται να ακολουθήσει και ο δεύτερος κατηγορούμενος, ένας 40χρονος Νιγηριανός, που επίσης -σύμφωνα με την κοπέλα- τη βίασε. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

TAGS ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ