ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ

Δικηγόρος Σεμέδο: "Ήταν μαζί σχεδόν επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο ξαφνικά να λέει κανείς ότι εδώ υπήρξε βιασμός"

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος | 30 Αυγούστου 2021
Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος | 30 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, τόνισε πως ο εντολέας του ήταν παρέα με την καταγγέλλουσα για πάνω από 15 ώρες και υποστήριξε πως ο Πορτογάλος αρνείται τα πάντα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο οδηγήθηκε στα δικαστήρια με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού μετά την καταγγελία 17χρονης και ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, έξω από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων αφού τόνισε πως ο εντολές του αρνείται τις κατηγορίες υποστήριξε πως η παρέα ήταν μαζί 15 ώρες και είναι αδιανόητο να μιλάει κάποιο για βιασμό.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

"Θα πρέπει όταν καταγγέλλουμε κάτι αυτό να υποστηρίζεται και με κάποια συμπεριφορά η οποία εκδηλώνεται. Είναι παντελής η άρνηση της κατηγορίας από τον εντολέα μου τον κ. Σεμέδο. Νομίζω ότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία είναι ακλόνητα και αποκλείουν να έχει συμβεί αυτό για το οποίο καταγγέλθηκε και θα ετοιμάσουμε πλήρες υπόμνημα προς την αξιότιμη κ. ανακρίτρια".

Γιατί να προβεί η 17χρονη σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία;

"Αυτό είναι δικό της θέμα".

Γνώριζε την ηλικία της;

"Η ίδια είχε πει ότι είναι 19 ετών, αλλά και αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε για το αν μοιάζει για 23 ή 26. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι η ηλικία, το πρόβλημα νομικά είναι αν υπήρξε οικειοθελής κάποια επαφή"

Δηλαδή λέτε ότι υπήρχε κάποια συναίνεση;

"Δεν μπορώ να πω παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι υπήρξε μια παρέα η οποία ήταν μαζί σχεδόν επί 15 ώρες και είναι αδιανότητο ξαφνικά να λέει κανείς ότι εδώ υπήρξε βιασμός, είναι αδιανόητο".

TAGS ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ