CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Από τη Δευτέρα η διάθεση εισιτηρίων τελικού από τους Ιταλούς

Fiorentina's Luca Ranieri, second right, celebrates after scoring the opening goal during the Europa Conference League Group F soccer match between KRC Genk and AFC Fiorentina at the Genk Arena in Genk, Belgium, Thursday, Sept. 21, 2023. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Παίκτες της Φιορεντίνα πανηγυρίζουν γκολ της ομάδας τους για τους ομίλους του Conference League @2023 AP IMAGES/FRANCOIS WALSCHAERTS

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων της για τον τελικό του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Η Φιορεντίνα προετοιμάζεται για τον τελικό του Europa Conference League για δεύτερη σερί σεζόν, με την προσπάθεια να σηκώνουν το τρόπαιο να γίνεται φέτος στην OPAP Arena.

Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν μέσω social media ότι η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους τους θα αρχίσει τη Δευτέρα 13 Μαΐου και μαζί εξήγησαν και τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί ένα "μαγικό χαρτάκι".

Οι φίλαθλοι των "βιόλα" πρέπει πρώτα να έχουν έγκυρη και ορθή κάρτα φιλάθλου, ένα είδος ταυτότητας που χρησιμοποιείται στη γειτονική χώρα για την αγορά εισιτηρίων. Κατόπιν, μπορούν να ζητήσουν έναν κωδικό από ιστοσελίδα του συλλόγου και στη συνέχεια, με αυτόν τον κωδικό να βρεθούν τη σελίδα της UEFA για να διασφαλίσουν το εισιτήριό τους. Τέλος, μέσω του αντίστοιχου app της UEFA θα πρέπει να κατεβάσουν το εισιτήριο στο κινητό τηλέφωνό τους έως 48 ώρες πριν από τον τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι η Φιορεντίνα (όπως και ο Ολυμπιακός) δικαιούται 9.000 εισιτήρια για τις ανάγκες του κόσμου της και αυτά μπορούν να προμηθευτούν με αυτές τις οδηγίες οι φίλαθλοί της.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ