ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτοιμοι για Τούμπα οι Μανωλάς, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ

Ο Μανωλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μανωλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τους Μανωλά, Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο και Βατσλίκ και αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός με σβηστές μηχανές και χάρη σε γκολ των Μασούρα (4') και Τικίνιο (88') επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Κώστας Μανωλάς έγινε αλλαγή στο 70ο λεπτό με τον Λαλά να περνάει στη θέση του έχοντας ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ωστόσο, η αλλαγή πραγματοποιήθηκε κυρίως για προληπτικούς λόγους, το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι το ματς με τον ΠΑΟΚ (30/1) και πιθανότατα για το ματς του Κυπέλλου (26/1, 17:00) με τον Παναιτωλικό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος χτύπησε στον ώμο σε μία άτσαλη προσγείωση στο πρώτο μέρος. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, δεδομένου μάλιστα του γεγονότος ότι αγωνίστηκε και σε όλο το παιχνίδι.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας τραυματισμού, ωστόσο επίσης δεν είναι κάτι σοβαρό και θα προλάβει ενδεχομένως ακόμη και τον αγώνα της Τετάρτης. Τέλος, ο Ολυμπιακός θα έχει και την επιστροφή του Βατσλίκ, ο οποίος τραυματίστηκε έπειτα από σύγκρουση με τον Μανωλά την Παρασκευή, με τον Μαρτίνς να αποφασίζει να τον προφυλάξει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ