ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-0

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-0
ντουντου παντος πανηγυρικο

Με γκολ των Κοβάτσεβιτς (28') και Ντουντού (34') ο ΟΣΦΠ νίκησε τον Εργοτέλη με 2-0 και παρέμεινε πρώτος

Η πρόβα των νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει του ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο ήταν άκρως θετική, καθώς η όρεξη, το πάθος, η καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία ήταν τα στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στον Εργοτέλη.
Oι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και με γκολ του Κοβάτσεβιτς στο 28' και το πρώτο τέρμα του Ντουντού με την ερυθρόλευκη φανέλα (34') καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Βαλβέρδε συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, δίχως όμως να πετύχουν κάποιο άλλο γκολ και πήραν δίχως να απειληθούν, τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν την προετοιμασία για το μεγάλο αγώνα με τον Παναθηναϊκό με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα δώσει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξει πως μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το "Καραϊσκάκη".
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Κοβάτσεβιτς (76' Όσκαρ), Ντιόγκο, Ζεβλάκοβ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Α.Παπαδόπουλος (90' Κ. Παπαδόπουλος), Λέτο (69' Τζόρτζεβιτς), Πάντος.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Πλάσενγκερ, Φερνάντες, Ορφανός, Ογκουνσότο, Κορδονούρης, Ζούνιορ (81' Φραγκουλάκης), Μπουντιμίρ, Γραμμόζης (59' Ρομάνο), Ροζέριο (59' Κουτσιανικούλης), Κένεντι.
Με μια ματιά
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε την ομάδα του με δύο επιθετικούς και σύστημα 4-4-2. Την ερυθρόλευκη εστία υπερασπίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Α. Παπαδόπουλος μαζί με τον Ζεβλάκοβ, δεξιά ήταν ο Πάντος (καθώς ο Τοροσίδης είναι τιμωρημένος), αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, στα χαφ ήταν οι Πατσατζόγλου και Ντουντού, στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ήταν ο Γκαλέτι, αριστερά ο Λέτο, ενώ επιθετικόι δίδυμο ήταν οι Ντιόγκο και Κοβάτσεβιτς.

Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του και ο Νίκος Καραγεωργίου. Την εστία του Εργοτέλη υπερασπίστηκε ο Δασκαλάκης, στην τετράδα της άμυνας ήταν οι Πλάσενγκερ, Κένεντι, Κορδονούρης και Φερνάντες, στα χαφ ήταν οι Ζούνιορ, Ροζέριο, Ορφανός και Γραμμόζης, ενώ στην επίθεση ήταν οι Μπουντιμίρ και Ογκουνσότο.

Δυναμικό ερυθρόλευκο ξεκίνημα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν ορεξάτοι στον αγώνα και πιέζαν ασφυκτικά την άμυνα του Εργοτέλη προκειμένου να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τους γηπεδούχους, όταν ο Γκαλέτι με ωραία ατομική ενέργεια απέφυγε δύο παίκτες του Εργοτέλη, έδωσε στον Κοβάτσεβιτς, όμως το σουτ του Σέρβου χτύπησε στον Φερνάντες και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε από τα καρέ των παικτών του Καραγεωργίου.

Στο 5ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους στην εστία του Δασκαλάκη όταν ο Ντουντού έκανε ένα καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι των Κρητικών.

Ένα λεπτό αργότερα (6') ο Κοβάτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Εργοτέλη, ύστερα από κόρνερ του Λέτο, όμως ο Δασκαλάκης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 16ο λεπτό δημιούργησαν μια ακόμη φάση, όταν έπειτα από σέντρα του Λέτο από τα αριστερά ο Κοβάτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 24ο λεπτό ο Εργοτέλης απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Νικοπολίδη, όταν ο Πάνοτς πρόλαβε να διώξει σωτήρια με κεφαλιά την μπάλα σε κόρνερ, πριν αυτή καταλήξει στον αφύλαχτο Μπουντιμίρ που καιροφυλαχτούσε.

Ο Ντάρκο έλυσε τον... "γόρδιο δεσμό"

Και ενώ οι Κρητικοί είχαν καταφέρει να ρίξουν τον ρυθμό των ερυθρολεύκων, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, πετυχαίνοντας το 4ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και χάλασε τα σχέδια του Εργοτέλη που ευελπιστούσε να πάει στα αποδυτήρια δίχως να δεχτεί κάποιο τέρμα. Συγκεκριμένα ο Πάντος γύρισε ωραία για τον Κοβάτσεβιτς που αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, με δυνατό δεξί σουτ.

Παρθενικό γκολ για Ντουντού και... 2-0

Το γκολ του Ντάρκο έδωσε φτερά στα πόδια των Πειραιωτών που έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στον Εργοτέλη και το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 34ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λέτο από τα αριστερά ο Ντιόγκο πήρε την κεφαλιά και ο Ντουντού με προβολή πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, διαμορφώνοντας το 2-0.

Απο κει και πέρα όλα έγιναν απλά για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε που είχαν τον απόλυτο έλεγχο και πήγαν στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που έδωσε το παρών στο "Καραϊσκάκη". Παρά το γεγονός πως το σκορ ήταν 2-0, οι Πειραιώτες δεν πάτησαν φρένο και πίεζαν για περισσότερα γκολ.

Στο 50ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους για το δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ντιόγκο με εξαιρετική ατομική ενέργεια πέρασε δύο παίκτες του Εργοτέλη, έκανε την πάσα για τον Κοβάτσεβιτς, όμως το σουτ του Σέρβου επιθετικού έδιωξε με προβολή σε κόρνερ ο Κένεντι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (54') οι Πειραιώτες έχασαν νέα ευκαιρία, όταν ο Γκαλέτι μετά από "κομπίνα" με τον Λέτο σε εκτέλεση φάουλ, έκανε το σουτ, όμως ο Δασκαλάκης μπλόκαρε την μπάλα.

Πολλές ευκαιρίες... κανένα γκολ

Ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο 55' οι ερυθρόλευκοι έφτασαν μια ανάσα από το 3-0. Ο Γκαλέτι έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά ο Δασκαλάκης δεν υπολογίσε σωστά και ο Λέτο προσπάθησε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, όμως οι αμυντικοί του Εργοτέλη, έδιωξαν την μπάλα.

Ξεχωριστή στιγμή στον αγώνα η αποθέωση που γνώρισε ο Κουτσιανικούλης κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο 59'.

Στο 65ο λεπτό οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Γκαλέτι έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και η μπάλα φάνηκε πως χτύπησε στο χέρι του Κουτσιανικούλη, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τρία λεπτά αργότερα ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα, ο Ντιόγκο, έκανε άλλη μια ωραία ατομική ενέργεια, σούταρε έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

Όλα είχαν κριθεί και οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν αγκαλιά με την 6η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 75' ο Εργοτέλης για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε την εστία του Νικοπολίδη, όταν ο Φερνάντες έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο έμπειρος πορτιέρο των ερυθρολεύκων μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Τα λεπτά περνούσαν όμως οι γηπεδούχοι συνέχιζαν στο ίδιο τέμπο και στο 80' έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν το τρίτο τους γκολ. Ο Γκαλέτι έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Τζόρτζεβιτς που από το ύψος του πέναλτι έκανε μια προσποίηση και στην συνέχεια το σουτ που κόντραρε σε αμυντικό του Εργοτέλη.

Στο τέλος οι Κρητικοί προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, όμως ούτε στο 88' με τον Ορφανό, αλλά ούτε με τον Κουτσιανικούλη στο 91' τα κατάφεραν και το παιχνίδι τελειώσε με το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού.
Συνέντευξη Τύπου
Ερνέστο Βαλβέρδε: " Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό, είχαμε διάρκεια και γι' αυτό ήρθαν τα δύο γκολ. Στο β' δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό και ίδια απόδοση. Ξέροντας πως έχουν καλές αντεπιθέσεις θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά όμως δεν είχαμε καλό ρυθμό. Είχαμε απέναντι μας μια γρήγορη ομάδα που παίζει καλά και που μπορεί να κάνει τη ζημιά γι' αυτό ήμασταν προσεκτικοί. Είμαστε ευχαριστημένοι από το 2-0 όμως δεν μας ικανοποιεί το γεγονός πως δεν είχαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πραγματικότητα πως η απόδοση μας δεν είναι το ίδιο καλή εκτός Καραϊσκάκη και δουλεύουμε πάνω σ' αυτό. Να καταφέρουμε να έχουμε παρόμοιες εμφανίσεις και εκτός ή έστω καλύτερες. Είναι δύσκολο να πηγαίνεις εκτός έδρας και να παίζεις με ομάδες που δεν αφήνουν κενά, όμως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και διαφορετική ευκαιρία. Είναι ένας αγώνας πολύ δύσκολος με τον Παναθηναϊκό γιατί λόγω της θέσης του θα παίξει με υψηλό κίνητρο για να το κερδίσει και όπως κάθε ντέρμπι είναι δύσκολο. Είναι όμως ένα παιχνίδι που και εμείς θέλουμε να το κερδίσουμε γιατί θα είναι μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, με ένα δυνατό αντίπαλο και θα αυξήσουμε τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρουμε γιατί πρέπει να αλλάζουμε συνεχώς την ομάδα, έχουμε τραυματισμούς που θα προτιμούσαμε να μην τους είχαμε και να ήμασταν πλήρεις. Πρέπει όμως να είμαστε προετοιμασμένοι και γι' αυτό από την αρχή θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να καλύψει τα όποια κενά. Σίγουρα όμως θέλουμε να στηριχτούμε σ' όλη την ομάδα".

Νίκος Καραγεωργίου: " Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεχθήκαμε τα δύο γκολ σε στιγμές που δεν είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι και προετοιμασμένοι να δίνουμε 3 παιχνίδια την εβδομάδα. Ο Κουτσιανικούλης είναι ένας νέος παίκτης και έχει να μάθει πολλά ακόμα. Άλλωστε φέτος ήταν η πρώτη του επίσημη προετοιμασία ως επαγγελματίας. Έχει δρόμο ακόμα, του λείπουν πράγματα αλλά έχει και πολύ καλά στοιχεία. Θέλω να τον προστατεύσω και θα του κάνουμε ζημιά αν συνεχίσουμε να μιλάμε αποκλειστικά γι' αυτόν. Είναι ένας απαραίτητος παίκτης για την ομάδα, ένα νέο παιδί και θέλω να τον προστατεύσω. Σήμερα δεν τον έβαλα βασικό γιατί έχει δώσει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και είχε ένα πρόβλημα με τραυματισμό πριν λίγο καιρό και ήθελα να τον προστατεύσω. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για το μεταξύ τους ματς. Είναι ντέρμπι και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν τη νίκη".
Όλα τα λεφτά...
Τα αμέτρητα χειροκροτήματα που απέσπασε ο Κουτσιανικούλης από τους φίλους του Ολυμπιακού, κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Η εμφάνιση των ερυθρολεύκων τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια μπήκαν κεφάτοι στον αγώνα και καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που γέμισαν το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, ενώ δεν ξέχασαν και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον αιώνιο αντίπαλο στο ΟΑΚΑ
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την εμφάνιση του Εργοτέλη που μπήκε φοβισμένα και σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ολυμπιακό, παρα μόνο στα τελευταία λεπτά που το παιχνίδι είχε κριθεί.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
Ξεκίνησε ο αγώνας, με τους παίκτες του Ολυμπιακού στη σέντρα.
3' Σουτ Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Σουτ του Κοβάτσεβιτς μέσα από την περιοχή του Εργοτέλη, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Φερνάντες και απομακρύνθηκε.
5' Σουτ Ολυμπιακός Ντουντού
Μακρινό σουτ του Ντουντού, η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη, ο οποίος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.
6' Κεφαλιά Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Εκτέλεση κόρνερ από τον Λέτο, ο Δασκαλάκης έπεσε και μπλόκαρε την κεφαλιά του Κοβάτσεβιτς.
10' Σχόλιο
Ο Ολυμπιακός έχει μπει επιθετικά και ψάχνει με ορθόδοξο τρόπο το γρήγορο γκολ.
14' Σουτ Εργοτέλης Ροζέριο
Σουτ του Ροζέριο από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Ραούλ Μπράβο βάζει την κόντρα και η μπάλα απομακρύνεται.
15' Κεφαλιά Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Σέντρα από τα αριστερά από τον Λέτο, ο Κοβάτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πήρε ύψος και έφυγε άουτ.
17' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Φερνάντες
20' Σχόλιο
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει τον έλεγχο, όμως ο Εργοτέλης παρουσιάζεται ιδιαίτερα συμπαγής αμυντικά και δεν αφήνει πολλούς ελεύθερους χώρους στους "ερυθρόλευκους".
23' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Α.Παπαδόπουλος
28' Γκολ Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
1-0 ο Ολυμπιακός τον Εργοτέλη με το 4ο φετινό γκολ του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς! Ο Πάντος έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Σέρβος φορ βρέθηκε αμαρκάριστος σε θέση βολής και με δυνατό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Δασκαλάκη.
34' Γκολ Ολυμπιακός Ντουντού
2-0 ο Ολυμπιακός! Εκτέλεση κόρνερ του Λέτο από τα αριστερά, ο Ντιόγκο έπιασε την κεφαλιά και με ωραία προβολή από κοντά ο Ντουντού νίκησε τον Δασκαλάκη για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Πειραιωτών.
40' Σχόλιο
Ο Ολυμπιακός έχει πλέον το πάνω χέρι, με την ψυχολογία υπέρ του μετά το δεύτερο γκολ του Ντουντού.
45' Λήξη ημιχρόνου
Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0 χάρη στα γκολ των Κοβάτσεβιτς και Ντουντού.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Σουτ του Γκαλέτι, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δασκαλάκη.
50' Σουτ Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Ο Ντιόγκο τροφοδότησε ωραία τον Κοβάτσεβιτς, ο Σέρβος έκανε ωραία κοφτή ντρίμπλα και στη συνέχεια έκανε το δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τον Κένεντι να κάνει σωτήρια προβολή και να απομακρύνει.
54' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Σουτ του Γκαλέτι στο 54' μετά από "κομπίνα" που έγινε σε εκτέλεση φάουλ σε συνεργασία με τον Λέτο, ο Δασκαλάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.
55' Ευκαιρία Ολυμπιακός Λέτο
Κακός υπολογισμός του Δασκαλάκη μετά από σέντρα από τα δεξιά του Γκαλέτι, ο Λέτο προσπάθησε να επωφεληθεί από κοντά και να κάνει το 3-0, όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί του Εργοτέλη και απομάκρυναν.
59' Αλλαγή παίκτη
Ο Ρομάνο πήρε τη θέση του Γραμμόζη.
59' Αλλαγή παίκτη
Ο Κουτσιανικούλης αντικατέστησε τον Ροζέριο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού χειροκροτούν τον 20χρονο Έλληνα μέσο, ελέω των δύο γκολ που πέτυχε την περασμένη Τετάρτη κατά του "αιωνίου αντιπάλου", Παναθηναϊκού.
68' Σουτ Ολυμπιακός Ντιόγκο
Ωραία ενέργεια έξω από την περιοχή και σουτ με το αριστερό του Ντιόγκο, ο Δασκαλάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.
69' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Τζόρτζεβιτς να παίρνει τη θέση του Λέτο.
75' Σουτ Εργοτέλης Φερνάντες
Δυνατό σουτ του Φερνάντες έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μάζεψε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.
76' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Όσκαρ πήρε τη θέση του Κοβάτσεβιτς.
80' Ευκαιρία Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
Ο Τζόρτζεβιτς βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, έφερε τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό, όμως όταν έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού του Εργοτέλη και απομακρύνθηκε.
81' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Τρίτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, με τον Φραγκουλάκη να παίρνει τη θέση του Ζούνιορ.
88' Ευκαιρία Εργοτέλης Ορφανός
Σουτ του Ορφανού μέσα από την περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Νικοπολίδη.
90' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Τρίτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παίρνει τη θέση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
90' Σχόλιο
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
91' Ευκαιρία Εργοτέλης Κουτσιανικούλης
Ο Κουτσιανικούλης βγήκε τετ α τετ με τον Νικοπολίδη, πιέστηκε όμως από τον Ζεβλάκοβ, με το πλασέ του να γίνεται από πολύ πλάγια θέση και να φεύγει άουτ.
92' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Νικοπολίδης
93' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης

































































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ