ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ενκουντού θέλει Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Ενκουντού με τη φανέλα της Μπεσίκτας
Ο Ενκουντού με τη φανέλα της Μπεσίκτας © 2019 ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Κέβιν Ενκουντού θέλει να φύγει απ' την Μπεσίκτας, προκειμένου να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Θέλουν παραπάνω από δύο εκατομμύρια οι "αετοί".

Το όνομα του Κέβιν Ενκουντού συνεχίζει να συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Τουρκικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον εξτρέμ της Μπεσίκτας ως έναν παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρονται οι ερυθρόλευκοι.

Τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν εξελίξεις πάνω στο ζήτημα. Αναφέρουν πως ο Ενκουντού θέλει να αποχωρήσει απ' την Μπεσίκτας με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023, προκειμένου να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Βέβαια, η ομάδα του δύσκολα θα τον αφήσει.

Με δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της Μπεσίκτας τόνισε πως η ομάδα του τον αγόρασε για 4.5 εκατομμύρια ευρώ το 2019, επομένως θέλει να βγάλει ένα μέρος αυτών των χρημάτων. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο παίκτης δεν θα πωληθεί για 2 εκατομμύρια ευρώ, επομένως οι ομάδες πρέπει να αυξήσουν τις προσφορές τους.

Ο υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού της Μπεσίκτας, Ερντάλ Τορουνογκουλάρι, είχε ξεθαρίσει με δηλώσεις του στο SPORT24 τις προθέσεις των πρωταθλητών Τουρκίας αναφορικά με τον Ενκουντού.

Ο Ενκουντού τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 8 γκολ, ενώ έδωσε και άλλες 5 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ