ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον 19χρονο Ντένις Αλίγιαγκιτς της Σλάβια Πράγας σύμφωνα με τους Τσέχους

Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς
Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς PRINT SCREEN

Σενάριο από την Τσεχία φέρει τον Ολυμπιακό να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ντένις Αλίγιαγκιτς, ο οποίος ανήκει στη Σλάβια Πράγας και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση δεξιού μπακ, εξτρέμ και επιτελικού χαφ, αλλά δημοσίευμα στην Τσεχία τον συνδέει και με νεαρό σέντερ φορ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα isport.blesk.cz, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Ντένις Αλίγιαγκιτς.

Ο 19χρονος Τσέχος σέντερ φορ και εξτρέμ (με καταγωγή από τη Βοσνία) ανήκει στη Σλάβια Πράγας και την τελευταία σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σλόβαν Λίμπερετς. Ο Αλίγιαγκιτς είναι διεθνής με ομάδα Κ19 την Τσεχία και πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων. Στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται, αν ο Ολυμπιακός τον θέλει για την πρώτη ή την δεύτερη ομάδα του.

Ο Αλίγιαγκιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Με τη Σλόβαν Λίμπερετς έπαιξε κατά κύριο λόγο με την πρώτη ομάδα, ωστόσο είχε πέντε συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ