ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Ο Μιγκέλ Κρέσπο με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπεσίκτας | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μιγκέλ Κρέσπο με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπεσίκτας | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2023 MIGUEL CRESPO/AP IMAGES

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κάνει τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις του, με Τούρκο δημοσιογράφο να κάνει λόγο για συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον εκπρόσωπο του Μιγκέλ Κρέσπο στην Αθήνα.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες, άφησε εξαιρετικό έργο πίσω του όταν άφησε την Εστορίλ έχοντας κάνει αρκετά σημαντικά deals στην πενταετία που εργάστηκε εκεί με την ίδια ιδιότητα, και όλα δείχνουν πως σκοπεύει να είναι άκρως δραστήριος και στην Ελλάδα.

Αυτό τουλάχιστον φανερώνει ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/2) ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαζίζ Σαμπουνκούογλου, υποστηρίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Μιγκέλ Κρέσπο και άρχισε να ερευνά το status του στην Φενέρμπαχτασε.

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

"Ο Πέδρο Άλβες, πρώην αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ και νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη στην Αθήνα", αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω Twitter, με τον Πορτογάλο μέσο να παραχωρείται το 2021 από την Εστορίλ στην Φενέρμπαχτσε έναντι 1.500.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη κίνηση είχε γίνει επί ημερών Πέδρο Άλβες στην Εστορίλ ενώ ήταν ο ίδιος ο Άλβες στο πόστο του τεχνικού διευθυντή όταν η πορτογαλική ομάδα τον είχε πάρει ως ελεύθερο από τη δεύτερη ομάδα της Μπράγκα.

Σημειώνεται πως ο Κρέσπο (27 ετών, 1.85μ. ύψος) άρχισε την καριέρα του στην Νέβες και ακολούθως αγωνίστηκε εντός των συνόρων σε Μερελινένσε, Μπράγκα Β' και Εστορίλ, για να μεταπηδήσει το καλοκαίρι του 2021 στην Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ