ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ήρθε στην Αθήνα ο Βάτσλικ

Ο Τόμας Βάτσλικ κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού
Ο Τόμας Βάτσλικ κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Τόμας Βάτσλικ έφτασε στην Ελλάδα λίγο πριν απ' τις 15:00, προκειμένου να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τόμας Βάτσλικ στον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος Τσέχος τερματοφύλακας λίγο μετά τις 14:30 στο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της ένταξής του στην ελληνική ομάδα.

Τον πρώην πορτιέρε της Σπάρτα Πράγας, της Βασιλείας και της Σεβίγια υποδέχθηκε στην Αθήνα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Ο Βάτσλικ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων με τους ερυθρόλευκους. Η πλευρά του Τσέχου γκολκίπερ είπε το "ναι" στη βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης (8/7) και έτσι το deal έκλεισε.

Ο 32χρονος Τσέχος διεθνής, ο οποίος έκανε πολύ καλό Euro με την Τσεχία, αποτελεί τον "εκλεκτό" των Πειραιωτών για τη διαδοχή του Ζοζέ Σα, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα απ' την ανακοίνωσή του από τη Γουλβς.

Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν φτάσει τις τρεις σημαντικές ενισχύσεις μέχρι στιγμής, έπειτα από τους Τικίνιο και Πιερ Κουντέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ