ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διπλό στην Τρίπολη και το άγχος στον ΠΑΟΚ!

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αν επικρατήσει του Αστέρα στο "Θ. Κολοκοτρώνης", θα έχει κερδίσει περισσότερα πράγματα από τους τρεις βαθμούς, με... θέα το ματς της 10ης Φεβρουαρίου στην Τούμπα.

Οι πρώτοι δύο εκτός έδρας "σκόπελοι" του Ολυμπιακού για το 2019 ξεπεράστηκαν. Διπλό στην Λιβαδειά, διπλό και στα Γιάννενα. Την Κυριακή (27/1, 19.30) ακολουθεί ο τρίτος, ο πιο δύσκολος… Ο Αστέρας Τρίπολης παραδοσιακά δυσκολεύει τους ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, στις τελευταίες δύο επισκέψεις του ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία και μάλιστα μήνα Γενάρη! Το 0-0 το 2017 με προπονητή τον Μπέντο και το 1-1 το 2018 με προπονητή τον Όσκαρ Γκαρθία. Μάλιστα το περσινό 1-1 ήταν και η αρχή της μετέπειτα τραγικής πορείας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα…

Με "τελικό" λοιπόν μοιάζει το ματς της Αρκαδίας. Όχι όμως μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον… ΠΑΟΚ. Αν αποφύγει το αυριανό εμπόδιο, τότε οι ερυθρόλευκοι έχοντας στην έδρα τους την ΑΕΛ και τον Πανιώνιο, θα ανέβουν στην Τούμπα για να τα παίξουν όλα για όλα στις 10 Φεβρουαρίου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε κάτι που είναι αρκετά σημαντικό: Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ εώς το ματς της Τούμπας με τους Πειραιώτες, θα έχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν δεν περάσει νικηφόρα από την Καλογρέζα, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει τη νίκη στην Τούμπα για να μειώσει στο -3 ή και στο -2 ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα έχει προηγηθεί στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 3 Φεβρουαρίου!

Οπότε, για τον Ολυμπιακό, το παιχνίδι στο "Θ. Κολοκοτρώνης" είναι κάτι περισσότερο από ένα τρίποντο. Για αυτό το λόγο λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς λέει και ξαναλέει στους ποδοσφαιριστές του ότι παίζονται πολλά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Μαρτίνς, οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (Νάτχο), Φορτούνης, Λάζαρος, Ποντένσε και Γκερέρο δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Έξω οι Ντίας, Τσιμίκας και οι "φευγάτοι" Μιράντα και Ναουέλ
Μιράντα: "Η ομάδα είναι δεμένη και ο ανταγωνισμός υγιής"
Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ