ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διπλή "κατασκοπεία" είχε το μενού

CHAMPIONS LEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Martins, paiktes, olimpiacos (eurokinissi) EUROKINISSI

Οι αγώνες της Γουλβς κόντρα στην Γουέστ Χαμ και του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ βρέθηκαν στο μικροσκόπιο του Μαρτίνς και των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (21/6) με τον Παναθηναϊκό με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, εκεί που κατέλυσαν οι 22 "ερυθρόλευκοι" που υπολογίζονται για το ντέρμπι των αιωνίων.

Το τεχνικό τιμ πάντως, αλλά και οι παίκτες, μια μίνι κατασκοπία ενόψει της συνέχειας την έκαναν ήδη. Βλέπετε το Σάββατο έπαιζαν δύο από τους προσεχείς αντιπάλους τους. Οι Γουλβς, επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους και αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ. Πλέον είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους Άγγλους στις 5 ή 6 Αυγούστου για το Europa League, απλά περιμένει να μάθει και την έδρα. Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτή τελικά θα είναι το "Μολινό", το γήπεδο των Γουλβς δηλαδή.

Η ομάδα του Ποντένσε που έμεινε ξανά στον πάγκο, πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Γουέστ Χαμ και φυσικά, όταν έρθει η ώρα στον Ολυμπιακό θα δουν και πιο αναλυτικά την κατάσταση του αντιπάλου της. Είναι πολύ μακριά πλέον αυτή η ρεβάνς, ωστόσο και οι Γουλβς θα ψάξουν να βρουν το ρυθμό τους στο επόμενο διάστημα με τις συνεχόμενες υποχρεώσεις τους για την Premier League.

Από εκεί και πέρα, στο Ρέντη είδαν και το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Αυτό άλλωστε, ήταν το τελευταίο της ομάδας της Θεσσαλονίκης πριν τη ρεβάνς της Τετάρτης (24/6). Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά…

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα έχουν εστιάσει στο ντέρμπι των αιωνίων, αλλά το Κύπελλο είναι ένας ακόμη στόχος. Λογικό έτσι, να ψάχνονται για τον ΠΑΟΚ, ομάδα που ήταν ο βασικός τους αντίπαλος την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στη διεκδίκηση του τίτλου. Με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός άλλωστε, έχει να παίξει και για τον δεύτερο γύρο των playoffs, πάλι κεκλεισμένων των θυρών λόγω της συμφωνίας στη Λίγκα…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ