ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Σεμέδο, εκτός ο Βαλμπουενά με Παναθηναϊκό

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21/06, 21:30), απ' την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ επέστρεψε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Mε προπόνηση στο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (24/6, 21:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή για το ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, με τον Ρούμπεν Σεμέδο να επιστρέφει και να τίθεται στη διάθεσή του, καθώς είχε λείψει από τον προηγούμενο αγώνα των playoffs με τον Άρη.

Όπως ήταν γνωστό, εκτός πλάνων μένει ο Ματιέ Βαλμπουενά που συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα για να προλάβει τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (24/6) με τον ΠΑΟΚ. Εκτός έμειναν, επίσης, κι οι Χριστοδουλόπουλος, Καραργύρης, Ξενιτίδης και Εμρέ Μορ.

Οι 22 που επέλεξε ο Μαρτίνς είναι οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Οι δύο δρόμοι για το κενό του Βαλμπουενά
Το νέο στοίχημα του Μαρτίνς με Λοβέρα στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ