ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο, Κούντε και Καρμπόβνικ κόντρα στον Βόλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Βικελίδης
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Βικελίδης INTIME

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Βόλο (28.11, 15:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) και ανακοίνωσε την αποστολή. Χωρίς Παπασταθόπουλο, Κούντε και Καρμπόβνικ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο (28.11, 15:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο Καραϊσκάκης για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή της ομάδας τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπασταθόπουλο, Κούντε και Καρμπόβνικ που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους. Εκτός έμειναν και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ