ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ερυθρόλευκη ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (17:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (17:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με στόχο τη νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή. Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντόη - Μπιανκόν, που κάνει ντεμπούτο, μπροστά του και τους Ροντινέι, Κίνι στα άκρα. Ο Έσε με τον Καμαρά θα συνθέτουν δίδυμο στον άξονα.

Ο Φορτούνης με τον Μπιέλ θα είναι στα επιθετικά άκρα, με τον Μασούρα στο πλευρό του Γιόβετιτς στην κορυφή. Εκτός αποστολής μεταξύ άλλων είναι οι Πορόζο, Σκάρπα, όπως και ο Αλεξανδρόπουλος για ξεκούραση.

Αναλυτική η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης, Μπιέλ, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρίνιτς, Σολμπάκεν.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Ακόστα, Βοΐλης, Ντουάρτε Φρ.

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Στάγιτς, Ματίας, Ξενιτίδης, Μπελεβώνης, Πέδρο, Μπουζούκης, Ντίας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ