ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Απόλλων: Έβαλε και δεύτερο γκολ ο Χασάν

Ο Χασάν πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Χασάν πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Λίγα λεπτά αφότου έλυσε το γόρδιο δεσμό ανοίγοντας το σκορ κόντρα στον Απόλλωνα, ο Χασάν σκόραρε για δεύτερη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αξιοποιώντας ασίστ του Μασούρα (VIDEO).

Η Πόρτο του... γλίτωσε καθώς στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να σκοράρει σε εξαιρετικό τετ α τετ που είχε, όμως ο Χασάν είναι σε τρομερή φόρμα και αυτό δεν κρύβεται.

Την Μαρσέιγ την ξέρανε με φοβερή κεφαλιά στο 91' στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League ενώ το απόγευμα του Σαββάτου φρόντισε να κάνει για μία ακόμα φορά ευτυχισμένους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με τα καθοριστικά γκολ του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 7η αγωνιστική στην Super League Interwetten.

Η ελαφρά ταξιαρχία άντεξε στα πρώτα 65 λεπτά, όμως κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Αιγύπτιος φορ: στο 65' έσπασε το ρόδι για την ομάδα του κάνοντας το 1-0 ενώ επτά λεπτά αργότερα ήταν η ώρα για να καθαρίσει την υπόθεση τρίποντο.

Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Χασάν με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Βέρχουλστ να διώξει, με το 2-0 να δίνει ουσιαστικά τη νίκη στους ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ