ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει η Σπαρτάκ για Ρέαμπτσουκ, κοντά στη μεταγραφή του ο Μολδαβός

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ INTIME SPORTS

Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει ανεβεί για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ με νέα βελτιωμένη πρόταση για να αποκτήσει τον Μολδαβό μπακ από τον Ολυμπιακό.

Η Σπαρτάκ Μοσχάς επιθυμεί να κάνει δικό της τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς της. Μέχρι στιγμής έχει καταθέσει τρεις επίσημες προτάσεις, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" του Ολυμπιακού, ωστόσο επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 5.5 εκατομμύρια ευρώ συν ένα εκατομμύριο επίτευξης στόχων για να κάνει δικό της τον Μολδαβό μπακ, πιστεύοντας ότι με αυτά τα χρήματα θα έρθουν σε συμφωνία με τους Πειραιώτες. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέαμπτσουκ τέθηκε εκτός ομάδας, καθώς τα βρήκε με τους Μοσχοβίτες χωρίς να υπάρξει κάποια προχωρημένη επαφή με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρέαμπτσουκ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι και το 2025. Οι ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν τον Ιανουάριο του 2021 και με τα ερυθρόλευκα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 120 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τρία γκολ και δέκα ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ