ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο περιθώριο ο Ρέαμπτσουκ λόγω Σπαρτάκ Μόσχας

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ τέθηκε στο περιθώριο από τον Ολυμπιακό καθώς ο Μολδαβός αμυντικός φέρεται να τα βρήκε με τη Σπάρτακ Μόσχας πίσω από την πλάτη των ερυθρόλευκων.

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς με απόφαση της διοίκησης ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ τέθηκε εκτός ομάδας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη Σκωτία και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα έφθασαν στους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας, ο Μολδαβός αμυντικός φέρεται να τα βρήκε πίσω από την πλάτη τους με την Σπαρτάκ Μόσχας για το ενδεχόμενο μεταγραφής του, χωρίς όμως πρώτα να υπάρξουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις ή συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι "ερυθρόλευκοι» έγιναν έξω φρενών με τον παίκτη, τον έθεσαν εκτός ομάδας και τον ενημέρωσαν ότι θα προπονείται μόνος του πλέον στο Ρέντη. Έτσι, ο Ρέαμπτσουκ είναι κοντά στην πώλησή του, αλλά πιθανότατα όχι στη Σπαρτάκ Μόσχας καθώς στον Ολυμπιακό περίμεναν η τελευταία να απευθυνθεί στη διοίκηση και μετά στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σπαρτάκ Μόσχας ανέβασε την προσφορά της στα 4.000.000 (από 3.000.000 που έδινε πριν από λίγες μέρες), αλλά οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται να αξιώνουν το ποσό των 5.000.000 ευρώ.

Για τον Ρέαμπτσουκ έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες τρεις γαλλικές ομάδες, η Ναντ, η Ρεν και η Λοριάν οι οποίες για την ώρα δεν καλύπτουν της απαιτήσεις της πειραϊκής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ