ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Ελ Αραμπί, στο λιμάνι μέχρι το 2024

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Ελ Αραμπί, στο λιμάνι μέχρι το 2024
24 MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μένει στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενημερώνοντας για τη συμφωνία, αμέσως μετά ήρθε και η ανάρτηση της ΠΑΕ που έδωσε επίσημο χαρακτήρα στην ανανέωση.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν για τη συμφωνία με τον Μαροκινό "killer", ο οποίος πάντως είχε προλάβει την ΠΑΕ, αφού είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οποία έγραψε το "2024". Δηλαδή μέχρι πότε θα βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά, καθώς ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια, υπογράφοντας κλειστό διετές συμβόλαιο.

Ο Ελ Αραμπί θα αμείβεται με δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όπως σας είχε αναλύσει το SPORT24, ενώ στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί και μπόνους επίτευξης στόχων (τα οποία φτάνουν μέχρι και τα 800 χιλιάδες ευρώ). Έτσι υλοποιήθηκε η πρώτη εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο 35χρονος Μαροκινός επιθετικός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2019, όταν αποκτήθηκε από την Αλ - Ντουχάιλ. Συνολικά έχει αγωνιστεί με τους ερυθρολεύκους 151 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 78 γκολ, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πρωταθλητών Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα τις σεζόν 2019/20 και 2020/21.

Ως προς το κομμάτι των ανακοινώσεων απομένει και η ανανέωση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά, για τον οποίο επίσης η εισήγηση είναι θετική.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο επιθετικός από το Μαρόκο ήρθε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019-20 και από τότε έχει αγωνιστεί σε 151 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει συνολικά 78 γκολ.

Παράλληλα, με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2019-20, 2020-21 και 2021-22) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2019-20), ενώ έχει αναδειχθεί δύο σεζόν πρώτος σκόρερ της Super League, 2019-20 με 20 γκολ και 2020-21 με 22 γκολ".

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Ελ Αραμπί:

Το βίντεο του Ολυμπιακού με τα σημαντικά γκολ που σημείωσε ο Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό:

Το story του Ελ Αραμπί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Ελ Αραμπί, στο λιμάνι μέχρι το 2024
ELARABIYOUSSEF INSTAGRAM

Φωτογραφίες από την υπογραφή του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί:

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη INTIME
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη INTIME
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό INTIME
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ