ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελειώνει με τις ανανεώσεις του Αραμπί και του Βαλμπουενά

Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά πανηγυρίζουν αγκαλιά
Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά πανηγυρίζουν αγκαλιά IN TIME SPORTS

Ολοκληρώνονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Ματιέ Βαλμπουενά για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι επιστροφές του Αραμπί και του Βαλμπουενά στην Ελλάδα σηματοδοτούν εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων τους με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους για κλειστό διετές συμβόλαιο και ο Γάλλος επιθετικός για έναν χρόνο.

Τα οικονομικά δεδομένα των δύο υποθέσεων έχουν ως εξής: Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Αραμπί 2.000.000 ευρώ ετησίως, συν 800.000 σε μπόνους για την επίτευξη στόχων (για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League) και στον Βαλμπουενά περίπου 1.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί εδώ και ένα μήνα στη διοίκηση των ερυθρόλευκων την παραμονή του Μαροκινού και του Γάλλου, αλλά σε ό,τι αφορά τον πρώτο, οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες και χρειάστηκαν χρόνο. Πληροφορίες θέλουν την πειραϊκή ΠΑΕ και τον εκπρόσωπο του Αραμπί να προσπαθούν να ρυθμίσουν αυτές τις μέρες κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να μπουν άμεσα οι υπογραφές. Βέβαια, όσο δεν υπάρχουν υπογραφές όλα είναι ανοιχτά και αυτό θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας.

Όλα δείχνουν, πάντως, πως τούτη θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση, τόσο δεξιού μπακ όσο και εξτρέμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του τους δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή της πειραϊκής ομάδας για την Αυστρία (22/6). Να θυμίσουμε, ό,τι την Τρίτη το πρωί (14/6) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο Ρέντη για τη νέα περίοδο.

Καμπελά, Σλιμανί και Ονιεκουρού

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με διάφορους μεταγραφικούς στόχους. Στη Γαλλία, αρχικά, υπήρξαν νέες αναφορές περί ενδιαφέροντος των ερυθρόλευκων για τον Ρεμί Καμπελά ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ.

Ωστόσο, η Εκίπ σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως ο Γάλλος επιθετικός συζητάει με ιταλικές ομάδες, βρίσκεται παράλληλα σε επαφές με την Μονπελιέ για την ανανέωση του συμβολαίου του και τονίζει πως έχει αρχίζει και ξεθωριάζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Επίσης, στη Γαλλία και στην Αλγερία υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Ισλάμ Σλιμανί, ο οποίος είναι προς πώληση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και στην Τουρκία επιμένουν πως το μέλλον του Ονιεκουρού θα είναι, είτε στη Γαλατασαράι είτε στην Ντεμιρσπορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ