ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται την Τετάρτη ο Μίτσελ, στις 18:00 η πρώτη του προπόνηση

Ο Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού
Ο Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την πρόσληψη του Μίτσελ την Τετάρτη (21/9) ενώ στις 18:00 θα βρεθεί στον Ρέντη για την πρώτη προπόνηση του με τους ερυθρόλευκους. Το συμβόλαιό του αναμένεται να είναι 1+1.

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα. Ο Μίτσελ είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους ερυθρόλευκους ως ο αντικαταστάτης του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 59χρονος Ισπανός προπονητής βρίσκεται στην Αθήνα από την Τρίτη (20/9), ενώ το βράδυ είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να πέσουν οι υπογραφές, αλλά και να συζητηθούν πιο διεξοδικά ζητήματα του αγωνιστικού πλάνου.

Αυτή η συνάντηση έλαβε τέλος, οι δύο άνδρες τα βρήκαν και την Τετάρτη (21/9) θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, με το συμβόλαιό του να αναμένεται να είναι 1+1, με αυτόματη ανανέωση σε επίτευξη στόχων.

Ο Μίτσελ θα πιάσει άμεσα δουλειά στον Ρέντη μαζί με τον βοηθό προπονητής, Χουάν Κάρλος Μαντιά. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στις 18:00 στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού για την απογευματινή προπόνηση των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός προπονητής θα γνωρίσει μέρος των νέων του παικτών, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που λείπουν, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Παρακολουθήστε την έκτακτη εκπομπή για την πρόσληψη του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ