ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η διαχείριση της διακοπής από τον νέο προπονητή των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός: Η διαχείριση της διακοπής από τον νέο προπονητή των ερυθρολεύκων
EUROKINISSI

Ο νέος προπονητής που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό θα έχει δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς εκ των άλλων 15 ποδοσφαιριστές φεύγουν από τον Ρέντη, εξαιτίας υποχρεώσεων με την εθνική τους ομάδα.

Ο νέος επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού θα αναλάβει μία ομάδα το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, στην οποία: Πρώτον, δεν έκανε την καλοκαιρινή προετοιμασία. Δεύτερον, δεν σχεδίασε και δεν συμμετείχε στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τρίτον, δεν έχει τον χρόνο να πειραματιστεί καθώς δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια παρά μόνο διαδοχικοί επίσημοι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέταρτον, δεν έχει ακόμη βαθμό στους ομίλους του Europa League και βρίσκεται στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές. Και, πέμπτον, δεν υπάρχει καλή ψυχολογία λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Ο καινούργιος προπονητής, όμως, θα έχει να αντιμετωπίσει άμεσα και ένα άλλο ζήτημα. Δεν θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει όπως θέλει αυτό το δεκαήμερο της διακοπής του πρωταθλήματος, καθώς θα λείπουν συνολικά 15 ποδοσφαιριστές με τις εθνικές τους ομάδες. Παίκτες βασικοί ή εν δυνάμει βασικοί.

Οι παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους

  • Ο Ουί Τζο Χουάνγκ και ο Ίνμπομ Χουάνγκ κλήθηκαν στην εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας για τα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Κόστα Ρίκα (23/9) στην πόλη Γκογιάνγκ και το Καμερούν (27/9) στη Σεούλ.
  • Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας για τους αγώνες στις ΗΠΑ με αντιπάλους την Γουατεμάλα στο Νιού Τζέρσεϊ (25/9) και το Μεξικό στην Καλιφόρνια (28/9).
  • Ο Γιώργος Μασούρας και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες με την Κύπρο (24/9) και την Βόρεια Ιρλανδία (27/9).
  • Ο Τόμας Βατσλίκ έχει υποχρεώσεις με την εθνική Τσεχίας για τα ματς με την Πορτογαλία (24/9) και την Ελβετία (29/9).
  • Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει ματς με την εθνική Μολδαβίας εναντίον της Λετονίας (22/9) και του Λιχτενστάιν (25/9).
  • Ο Ντόρον Λάιντνερ είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Ισραήλ για τα ματς με την Αλβανία (24/9) και την Μάλτα (27/9).
  • Ο Παπέ Αμπου Σισέ κλήθηκε στην εθνική Σενεγάλης για τα παιχνίδια με τη Βολιβία (24/9) και το Ιράν (27/9).
  • Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει κληθεί στην εθνική Γουινέας για τους αγώνες με την Αλγερίας (23/9) και την Ακτή Ελεφαντοστού (27/9).
  • Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε την Κυριακή και δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό, κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Μάλι για τα παιχνίδια με τη Ζάμπια (25/9) και τη Λιβύη (27/9).
  • Ο Πιέρ Κούντε έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του Καμερούν για τα ματς με το Ουζμπεκιστάν (23/9) και τη Νότια Κορέα (27/9).
  • Ο Γκάρι Ροντρίγκες κλήθηκε στο Πράσινο Ακρωτήρι για το φιλικό παιχνίδι με το Μπαχρέιν (22/9).
  • Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Μαυριτανίας για τους φιλικούς αγώνες με το Μπενίν (24/9) και τη Δημοκρατία του Κονγκό (27/9).
  • Και ο Σιντρίκ Μπακαμπού είναι στην αποστολή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό για τα παιχνίδια με τη Μπουρκίνα Φάσο (23/9) και τη Σιέρα Λεόνε (27/9).

Δείτε την Game Night της Κυριακής για όλες τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ