ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μεσημέρι στην Ελλάδα ο Μίτσελ, την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση με την ομάδα

Ο Μίτσελ
Ο Μίτσελ INTIME

Ο Μίτσελ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (20/09) προκειμένου να ολοκληρώσει την πρόσληψή του στον Ολυμπιακό, ενώ θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τους νέους παίκτες του την Τετάρτη (21/09).

Ο Μίτσελ έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψει το κενό του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός αναμένεται να έρθει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (20/09) για να ολοκληρώσει τα τυπικά της επιστροφής του στους ερυθρόλευκους, ενώ την Τετάρτη (21/09) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, καθώς στην πρώτη του θητεία έμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού για 90 παιχνίδια, από τον Φλεβάρη του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Με τους ερυθρόλευκους πανηγύρισε την κατάκτηση ενός νταμπλ (2012/13) και ενός πρωταθλήματος τη σεζόν 2013/14.

Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαίες νίκες στο Champions League, ενώ προκρίθηκε για τελευταία φορά στους "16" του Champions League, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τον Χοσέ Νταβίντ Παλάσιο, ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Πριν από την έλευσή του στους ερυθρόλευκους, κάθισε στον πάγκο της Χετάφε, όμως η παραμονή του ήταν σύντομη, μιας και καθοδήγησε τους Ανδαλουσιανούς για οκτώ παιχνίδια.

Παρακολουθήστε την έκτακτη εκπομπή για την πρόσληψη του Μίτσελ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ