ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αίτημα της Φενέρμπαχτσε για αναβολή του Σούπερ Καπ εξαιτίας του αγώνα με τους ερυθρόλευκους

Fenerbahce's players celebrate at the end of the Europa Conference League round of 16 second leg soccer match between Fenerbahce and Union SG at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, March 14, 2024. (AP Photo/Francisco Seco)
Fenerbahce's players celebrate at the end of the Europa Conference League round of 16 second leg soccer match between Fenerbahce and Union SG at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, March 14, 2024. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Φενέρμπαχτσε έχει καταθέσει αίτημα για την αναβολή του Σούπερ Καπ με τη Γαλατάσαραϊ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 7 Απριλίου, λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (11/4).

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκης στις 11 Απριλίου για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Conference League.

Λίγες μέρες πριν στις 7 Απριλίου, είναι προγραμματισμένο το ματς ανάμεσα στη Φενέρ και την Γαλατά για το Σούπερ Καπ Τουρκίας. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού κατέθεσε ένσταση στην Ομοσπονδία για την αναβολή, εξαιτίας του ευρωπαϊκού αγώνα.

Επιθυμία της Φενέρ είναι να μεταφερθεί το Σούπερ Καπ τον Μάιο. Όλα αυτά βέβαια στην "σκιά" των επεισοδίων στην αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ