ΑΕΛ

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 2-1

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 2-1
μέσα για Γκρεγκ

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε, ίδρωσε, αλλά πήρε τη νίκη εν μέσω αποδοκιμασιών, κόντρα στην ΑΕΛ με 2-1

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν να ξεπεράσουν την "παγωμάρα" στις εξέδρες, έδωσαν στον κόσμο αυτό που ήθελε πετυχαίνοντας δύο γκολ με Μαρέσκα (37') και Γκαλέτι (40'), όλα έδειχναν πως η ηρεμία θα επιστρέψει στον Πειραιά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο τα έκαναν... θάλασσα και έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΛ να μπει ξανά στο παιχνίδι.
Ανεύ λόγου και αιτίας οι Πειραιώτες έριξαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, θεώρησαν το παιχνίδι τελειωμένο, επαναπαύτηκαν στο 2-0, παρουσίασαν το γνωστό -κακό- πρόσωπο των τελευταίων αγώνων και λίγο έλειψε να το πληρώσουν.

Από την άλλη, η ΑΕΛ ήταν το... αφεντικό στην επανάληψη, έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Κάσας, πέτυχε το γκολ με τον Ρομέου στο 81', πίεσε ασφυκτικά για την ισοφαρίση, όμως δεν κατάφερε να φύγει από τον Πειραιά με κάποιο βαθμό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε την ομάδα του μέχρι το τέλος, όμως η κακή εικόνα των τελευταίων λεπτών έφερε αγανάκτηση, αποδοκιμασίες κυρίως προς τον Ζίκο και προς την διοίκηση με αποκορύφωμα το σύνθημα στο τέλος: "Κάντε καμιά μεταγραφή". Μένει να δούμε αν το μήνυμα εστάλη...

Εύκολα ή δύσκολα, οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν το τρίποντο της νίκης και μείωσαν την διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας στους 5 βαθμούς. Από την άλλη, η ΑΕΛ παραμένει στις χαμηλές θέσεισς της βαθμολογίας και θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς για να σωθεί.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ (72` Ντιόγκο), Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Μήτρογλου (61` Ντάρμπισιρ), Λεονάρντο (83` Λεντέσμα), Μαρέσκα, Τοροσίδης.

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ (72` Ντιόγκο), Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Μήτρογλου (61` Ντάρμπισιρ), Λεονάρντο (83` Λεντέσμα), Μαρέσκα, Τοροσίδης.

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)

Κίτρινες: Βιέρα, Ρομέου
Με μια ματιά
Ο Ζίκο διόρθωσε τα λάθη... του!

Τα λάθη της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ προσπάθησε να διορθώσει ο Ζίκο και γι' αυτό το λόγο έκανε κάποιες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα.

Οι πιο σημαντικές είναι η επιστροφή του Γκαλίτσιου από την τιμωρία, που έδωσε την δυνατότητα στον Τοροσίδη να παίξει στα χαφ αντί του Κατσικογιάννη (που έμεινε εκτός αποστολής!), αλλά κι αυτή του Λεονάρντο αντί του Ντιόγκο. Ο αριστεροπόδαρος έπαιξε στο ένα άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Όσκαρ έπαιξε πίσω από τον Μήτρογλου, αντί του ντεφορμαρισμένου Βραζιλιάνου επιθετικού.

Η ατμόσφαιρα πριν την σέντρα του αγώνα αλλά και στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετά... περίεργη. Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεν είχε πολύ κόσμο και όσοι έδωσαν το παρών δεν είχαν και μεγάλη όρεξη για τραγούδι.

"Παγωνιά" στο Φάληρο

Υπήρχε μια βουβαμάρα και μια παγωμάρα από τα τις δύο συνεχόμενες ήττες και αυτό βγήκε στο... χορτάρι. Στα πρώτα λεπτά οι Πειραιώτες είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως είχαν πρόβλημα στο να φτάσουν στην αντίπαλη εστία. Γι' αυτό το λόγο μάλιστα πέρασαν αρκετά λεπτά για να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο 6ο λεπτό πάντως ο Μήτρογλου θα μπορούσε να ζεστάνει από νωρίς την "παγωμένη" ατμόσφαιρα, αλλά νικήθηκε από τον Βιέρα στο τετ α τετ και το 0-0 έμεινε.

Από κει και πέρα ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τρόπο να απειλήσει την ΑΕΛ και τους φιλοξενούμενους να έχουν κλειστούς διαδρόμους και να περιμένουν ένα... ερυθρόλευκο λάθος για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Τα λεπτά περνούσαν και το θέαμα ήταν φτωχό δίχως μεγάλες ευκαιρίες. Για παραπάνω από μισή ώρα δεν είδαμε μια σημαντική ευκαιρία πλην αυτής του Μήτρογλου και κάτι σουτ των Ρομέου (27') και Πουρί (28').

Μαρέσκα, Γκαλέτι έφεραν την... άνοιξη

Και ενώ η θερμοκρασία έπεφτε, μαζί της και η διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που έβλεπαν την ομάδα τους ανίκανη να απειλήσει, ήρθε το γκολ του Μαρέσκα στο 37' να ξαναφέρει τον "ήλιο" στον Πειραιά. Ο Ιταλός βγήκε τετ α τετ με τον Βιέρα και για καλή τύχη της ομάδας του δεν μιμήθηκε τον Μήτρογλου και άνοιξε το σκορ, ζεσταίνοντας το "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν εκεί, αφού τρία λεπτά αργότερα (40') ο Γκαλέτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και η ηρεμία επέστρεψε μετά από μέρες στο φαληρικό γήπεδο. Όλα ξεκίνησαν από σέντρα του Γκαλίτσιου για τον Γκαλέτι, που γύρισε μέσα στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 2-0.

Από κει και πέρα, όλα ήταν πιο εύκολα και... ρόδινα για τους Πειραιώτες που με την ψυχολογία στα ύψη και τα πόδια αρκετά κιλά ελαφρύτερα, έφταναν εύκολα στα "βυσσινί" καρέ. Το σκορ στο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο υπέρ των "ερυθρολεύκων" όμως τόσο η ευκαιρία του Όσκαρ στο 42', όσο και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι (44') δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και το 2-0 έμεινε.

Αυτοκαταστροφικός Ολυμπιακός

Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με κεκτημένη ταχύτητα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το σουτ του Τοροσίδη στο 48', έδειχνε πως το έργο των γηπεδούχων θα είναι εύκολο, όμως κάναμε λάθος.

Οι παίκτες του Ζίκο έριξαν άνευ λόγου και αιτία στροφές, παρουσιάσαν τα -άσχημα- σημάδια των δύο προηγούμενων αγώνων και η ΑΕΛ προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί.

Κι αν στο 60' και στο 78' ο Κάσας σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να βάλει την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι, ο Ρομέου δεν έκανε το ίδιο. Ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΛ, με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Νικοπολίδη, έδωσε ελπίδες για την ισοπαλία στην ομάδα του και ξανάφερε το άγχος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με την ΑΕΛ να πιέζει, τους "ερυθρολεύκους" να προσπαθούν να κρατήσουν τη νίκη, τον κόσμο να ανησυχεί και να αποδοκιμάζει και το 2-1 τελικά να μένει μέχρι το τέλος.
Συνέντευξη Τύπου
Ζίκο (προπονητής Ολυμπιακού): "Κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα μας ξέχασε πως το παιχνίδι λήγει στο 90ο λεπτό και όχι στο 45ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος παίξαμε αρκετά καλά. Είχαμε ευκαιρίες για άλλα δύο γκολ αλλά δεν τα βάλαμε. Στο δεύτερο μέρος νομίζαμε πως τέλειωσε το παιχνίδι με αποτέλεσμα η Λάρισα να μας βάλει το γκολ αλλά τελικά η ομάδα μας πήρε τη νίκη".

Για την δήλωση του Ουζουνίδη πως μετά το 60 ο Ολυμπιακός "πέφτει": "Αυτή είναι μια στατιστική που εμείς δεν μελετάμε. Ο προπονητής της Λάρισας της μελέτησε. Εμείς δεν θέλουμε γενικά να δεχόμαστε γκολ".



Για το κλίμα των τελευταίων ημερών: " Ούτε και εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι και εγώ είμαι πρώτος από όλους. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να προχωρήσουμε. Δεν καταφέρνουμε τίποτα με την γκρίνια. Είναι μέσα στα πλαίσια του ποδοσφαίρου να χάνουμε. Δεν είμαι ούτε πέντε, ούτε δέκα, είμαι σαράντα χρόνια στο ποδόσφαιρο και εμείς μόνο από μέσα μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα".

Για τον Στολτίδη: " Για την κόντρα με τον Στολτίδη, ο παίκτης θεώρησε πως ήταν έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ εγώ του εξήγησα πως δεν μπορούσε να ήταν έτοιμος. Είχε σαράντα μέρες να αγωνιστεί. Αυτός πίστευε πως του έλεγα ψέμματα αλλά εγώ του έδειξα χαρτιά. Μπορώ να σας δείξω με στοιχεία ότι λείπει από τις προπονήσεις. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ κρίνω ποιος μπορεί να παίξει και ποιος όχι.

Εγώ ψεύτης δεν είμαι, έχω χαρτιά κι έτσι δουλεύω. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να με κατηγορεί. Όταν θα αρχίσω να θέλω το κακό της ομάδας, καλύτερα να αλλάξω επάγγελμα. Για μένα ένας επαγγελματίας πρέπει να βάζει το κεφάλι κάτω και να σέβεται τις εντολές του προπονητή. Όταν έπαιζα μπάλα δούλευα σκληρά και όταν ο προπονητής μου έλεγε να παίξω, έμπαινα. Υπολογίζω σε αυτόν και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν παίκτη.

Θέλω όλοι να είναι έτοιμοι και περιμένω να δω ποιοι είναι στην καλύτερη κατάσταση για να τους επιλέγω. Το πρώτο πράγμα στην καριέρα μου είναι να σέβομαι τους επαγγελματίες. Δουλεύω για τον Ολυμπιακό. Είμαι άνθρωπος και κάνω κάποια λάθη. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι εναντίον της ομάδας. Αν υπάρξει η μέρα πως ο Ολυμπιακός πιστεύει πως δεν κάνω, τότε έχει δικαίωμα να σταματήσει την συνεργασία του μαζί μου. Εμείς οι προπονητές είμαστε περαστικοί"



.

Για το αν η διοίκηση του έδειξε πως θέλει να φύγει: " Δεν έχω κάποιο τέτοιο μήνυμα. Δεν έχω λόγο να φύγω. Θέλω να συνεχίσω".



Για το αν έχει κάποιο παράπονο από την ομάδα και το υλικό: "Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στην διοίκηση, όχι σε εμένα. Σίγουρα, θα ήθελα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα. Ακόμα, δεν έχουμε αποδόσει το μέγιστο. Πρέπει να παίζουμε και στα 90 λεπτά καλά και αυτό επιδιώκουμε. Είχα δηλώσει πως θέλουμε τρεις παίκτες αλλά υπάρχει διαφορά από το θέλουμε και το μπορούμε. Πιστεύω στην προσπάθεια της διοίκησης. Περιμένω από την διοίκηση να δω τι μπορεί να φέρει. Σήμερα, ο Λεονάρντο και ο Τοροσίδης έπαιξαν σε θέσεις που δεν πρέπει να παίζουν".



Μαρίνος Ουζουνίδης (προπονητής ΑΕΛ): "Κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος στο οποίο δεν παρουσιαστήκαμε καλοί σε κανένα κομμάτι, ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά, οπότε ήταν θέμα χρόνου να δεχτούμε το πρώτο γκολ. Θέλαμε να κρατήσουμε στην αρχή, εξαιτίας της κατάστασης του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς.

Δεν το πετύχαμε και για αυτό πήγαμε στα αποδυτήρια με το εις βάρος σκορ. Ξέρουμε πως μετά το 60' ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο πρόβλημα και για αυτό πιέσαμε εκεί αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος".





Για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη πίεση. Παρουσίαζει μια μεγάλη κάμψη στο δεύτερο μέρος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα αλλά είναι δικό τους θέμα" .



Για τον Ζέσους: "Έχει τα στοιχεία για να μας βοηθήσει για την συνέχεια. Δεν ήθελα να ρισκάρω και άλλο την συμμετοχή του και για αυτό δεν τον ξεκίνησα. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει".
Όλα τα λεφτά...
Τον κόσμο του Ολυμπιακού, που παρά τις δύο ήττες και τις απογοητευτικές εμφανίσεις, βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στήριξε την ομάδα τραγουδώντας και έχει μερίδιο στη νίκη επί της ΑΕΛ. Οι αποδοκιμασίες ήρθαν όταν έπρεπε: στην λήξη του αγώνα!
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τους παίκτες του Ολυμπιακού που θεώρησαν στο 2-0 πως το παιχνίδι τελείωσε, τα παράτησαν και παρουσιάσαν την γνωστή -κακή- εικόνα στο δεύτερο μέρος. Για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν.
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης

To Live του αγώνα... Από τον Βαγγέλη Σταματόπουλο
Η 11άδα των γηπεδούχων
Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ζεβλάκοβ, Μπράβο, Μήτρογλου, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Τοροσίδης
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Βιέρα, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Φλάβιο, Κάσας, Ρομέου, Βελάσκο, Πούρι, Ιγκλέσιας, Μελίσσης, Κατσιαρός
1' Έναρξη αγώνα
6' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Μήτρογλου να βγαίνει σε τετ α τετ μετά από πάσα του Όσκαρ, αλλά τον Βιέρα να βγάζει σε κόρνερ με το χέρι.
13' Σχόλιο
Ο Ολυμπιακός έχει την πρωτοβουλία των κινήεων και προσπαθεί να ασκήσει πίεση στην ΑΕΛ, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει στη μεγάλη περιοχή πέρα από τη φάση του Μήτρογλου.
14' Κίτρινη κάρτα ΑΕΛ Βιέρα
19' Σουτ Ολυμπιακός Μήτρογλου
Ωραία συνεργασία από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που άλλάζουν 4-5 φορές τη μπάλα και φτάνουν επικίνδυνα έξω από την εστία του Βιέρα, με τον Μήτρογλου να επιχειρεί το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά αυτό να καταλήγει αδύναμο στην αγκαλιά του Ουρουγουανού γκολκίπερ των "βυσσινί".
27' Σουτ ΑΕΛ Ρομέου
Σουτ του Ρομέου έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη που ελέγχει την πορεία της.
28' Σουτ ΑΕΛ Πούρι
Δυνατό σουτ του Πούρι έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
32' Σχόλιο
Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να κρατάει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες την ισοπαλία.
37' Γκολ Ολυμπιακός Μαρέσκα
1-0 ο Ολυμπιακός! Εξαιρετική κάθετη πάσα του Όσκαρ στον Μαρέσκα, ο Ιταλός μέσος βγαίνει τετ α τετ με τον Βιέρα και με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της ΑΕΛ. Να σημειωθεί πως ο Μαρέσκα είχε χριστεί σκόρερ και στο ματς του πρώτου γύρου στο "Αλκαζάρ", όταν είχε διαμορφώσει το τελικό 2-0 με ασύλληπτο μονοκόμματο σουτ.
40' Γκολ Ολυμπιακός Γκαλέτι
2-0 ο Ολυμπιακός! Γύρισμα του Γκαλίτσιου από τα δεξιά, ο Γκαλέτι βρίσκεται στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ και με γυριστό δεξί σουτ στέλνει τη μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του Βιέρα και να καταλήξει στα δίχτυα.
42' Κεφαλιά Ολυμπιακός Όσκαρ
Σέντρα του Τοροσίδη από τα δεξιά με το αριστερό πόδι, ο Όσκαρ έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, με τον Βιέρα να αποκρούει με το δεξί χέρι σε κόρνερ.
44' Ευκαιρία Ολυμπιακός Γκαλέτι
Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Γκαλέτι λίγο πίσω από το ημικύκλιο, υποχρεώνει τον Βιέρα να πραγματοποιήσει πολύ δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΑΕΛ
Πρώτη αλλαγή από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο ματς, με τον Φερέιρα να παίρνει τη θέση του Κατσιαρού.
48' Σουτ Ολυμπιακός Τοροσίδης
Δυνατό ευθύβολο σουτ με το δεξί από τον Τοροσίδη, ο Βιέρα μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα παραμένοντας στο κέντρο της εστίας του. Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.
53' Σουτ ΑΕΛ Κάσας
Εκτέλεση φάουλ από τον Κάσας με το αριστερό, ο Νικοπολίδης δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του.
60' Ευκαιρία ΑΕΛ Κάσας
Η Λάρισα σπαταλάει μία μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Κάσας να βρίσκεται μόνος προς του Νικοπολίδη αλλά το πλασέ του να είναι χλιαρό και να καταλήγει στην αγκαλιά του Έλληνα γκολκίπερ.
61' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Ντάρμπισιρ να παίρνει τη θέση του Μήτρογλου που τραυματίστηκε (κάκωση).
63' Σουτ Ολυμπιακός Τοροσίδης
Τακουνάκι του Ντάρμπισιρ μέσα στην περιοχή της Λάρισας για τον Τοροσίδη, ο Έλληνας διεθνής μέσος πιάνει το σουτ πάνω στην κίνηση και η μπάλα φεύγει άουτ. Χειροκρότημα από τους οπαδούς για την ωραία ομαδικη προσπάθεια.
65' Αλλαγή παίκτη ΑΕΛ
Δεύτερη αλλαγή για τη Λάρισα, με τον Ιγκλέσιας να παραχωρεί τη θέση του στον Ζέσους.
67' Κίτρινη κάρτα ΑΕΛ Ρομέου
72' Σουτ ΑΕΛ Ζέσους
Ο Ζέσους γυρίζει ωραία το σώμα του και παρά την πίεση του Μέλμπεργκ κάνει το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Νικοπολίδη να μπλοκάρει σταθερά.
72' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Ντιόγκο να παίρνει τη θέση του Όσκαρ.
78' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει εδώ και ώρα, με τον Ολυμπιακό να κρατάει χωρίς δυσκολία το 2-0.
78' Ευκαιρία ΑΕΛ Κάσας
Σημαντική ευκαιρία για τη Λάρισα να μειώσει το σκορ. Μετά από σέντρα από αριστερά ο Κάσας φέρνει ωραία τη μπάλα μπροστά και προλαβαίνει να την "τσιμπήσει", όμως το πλασέ του με το αριστερό περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη.
79' Αλλαγή παίκτη
Τελευταία αλλαγή για τη Λάρισα, με τον Βλασόπουλο στη θέση του Κυριακίδη.
81' Γκολ ΑΕΛ Ρομέου
Μειώνει σε 2-1 η Λάρισα! Δυνατό σουτ του Ρομέου έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη και έπειτα στην πλάτη του και καταλήγει στα δίχτυα.
83' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Λεντέσμα να παίρνει τη θέση του Λεονάρντο.
85' Σουτ Ολυμπιακός Μαρέσκα
Σέντρα του Γκαλέτι, κεφαλιά του Ντιόγκο στο δεύτερο δοκάρι, ο Ντάρμπισιρ δεν καταφέρνει να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Μαρέσκα και το σουτ του κόβεται από πόδια αμυντικών.
90' Σουτ Ολυμπιακός Ντιόγκο
Σουτ του Ντιόγκο μέσα στην περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Βιέρα.
90' Σχόλιο
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
90' Λήξη αγώνα






















































TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ