UEFA

Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα playoffs των Champions, Europa και Conference League

Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα playoffs των Champions, Europa και Conference League
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης έμαθαν τους πιθανούς τους αντιπάλους στα playoffs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τα μονοπάτια των πέντε ελληνικών εκπροσώπων.

Η καρδιά της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Άρη χτυπούσε στη Νιόν για τις κληρώσεις των playoffs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το μονοπάτι της ΑΕΚ

Ξεκινώντας από την Ένωση, η ομάδα του Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ στα playoffs του Champions League, αν αποκλείσει την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Αμβέρσα στις 22/23 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει στην OPAP Arena μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 29/30 Αυγούστου. Εάν δεν περάσει το εμπόδιο της κροατικής ομάδας, τότε στα playoffs του Europa League θα κοντραριστεί με την ηττημένη του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Κοπεγχάγη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην OPAP Arena στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά στην έδρα της αντιπάλου.

Το μονοπάτι του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τον πιθανό αντίπαλο στα playoffs του Champions League, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ. Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας (Πορτογαλία ή Σερβία) στις 22/23 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει στην Αθήνα μια εβδομάδα μετά, στις 29/30 Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εάν το τριφύλλι δεν περάσει το εμπόδιο των Μασσαλών, τότε θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Το μονοπάτι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποκλείσει την Γκενκ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, τότε θα αναμετρηθεί με τη σερβική Τσουκαρίτσκι στα playoffs.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά στη Σερβία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εάν, οι Πειραιώτες αποκλειστούν από την Γκενκ, τότε στα playoffs του Conference League θα κοντραριστούν με τον νικητή του ζευγαριού Άδανα Ντεμίρσπορ - Όσιγεκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Φάληρο στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 31 του ίδιου μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το μονοπάτι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, εάν αποκλείσει την Χάιντουκ Σπλιτ, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρόζεμποργκ - Χαρτς με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Νορβηγία ή στην Σκωτία στις 24 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στην Τούμπα στις 31 του ίδιου μήνα.

Το μονοπάτι του Άρη

Τέλος, ο Άρης εάν περάσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου, τότε θα βρει απέναντί του τον νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας - Νέφτσι στα playoffs του Conference League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Βικελίδης στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στην Τουρκία ή στο Αζερμπαϊτζάν.

TAGS UEFA ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ