ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το προφίλ της Τσουκαρίτσκι, υποψήφιας αντιπάλου στα playoffs του Europa League

Ολυμπιακός: Το προφίλ της Τσουκαρίτσκι, υποψήφιας αντιπάλου στα playoffs του Europa League
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Τσουκαρίτσκι στα playoffs του Europa League εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκενκ έναν γύρο νωρίτερα. Δείτε το προφίλ της υποψήφιας αντιπάλου των ερυθρολεύκων.

Την αντίπαλό του στα playoffs του Europa League έμαθε ο Ολυμπιακός, καθώς θα αναμετρηθεί με τη σερβική Τσουκαρίτσκι. Πρώτα όμως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γκενκ έναν γύρο νωρίτερα.

Η σερβική ομάδα δεν έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία των ερυθρολεύκων, καθώς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (είχε συμμετάσχει δύο φορές στο Ιντερτότο). Το SPORT24 σάς παρουσιάζει το προφίλ της υποψήφιας αντιπάλου των Πειραιωτών.

Το προφίλ της Τσουκαρίτσκι

Η Τσουκαρίτσκι ιδρύθηκε το 1926 και την περσινή σεζόν ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή της στο σερβικό πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση κάτι που έχει επαναλάβει άλλες τέσσερις φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Μοναδικός της τίτλος είναι το Κύπελλο Σερβίας το 2015, ενώ την περσινή σεζόν έχασε στον τελικό.

Την περσινή σεζόν προκρίθηκε στα προκριματικά του Conference League και αρχικά απέκλεισε τη Ρασίνγκ Ουνιόν του Λουξεμβούργου, αλλά στον τρίτο προκριματικό γύρο αποκλείστηκε από την Τβέντε.

Το ρόστερ της αποτελεί κατά βάση από γηγενείς ποδοσφαιριστές στην αμυντική γραμμή. Προπονητής της είναι ο Βόσνιος Ντούσαν Κερκέζ, ο οποίος ανέλαβε το καλοκαίρι της περσινής σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει 13 ποδοσφαιριστές και έχουν αποχωρήσει 19.

Οι πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές της στην transfermarkt είναι ο αρχηγός Μάρκο Ντόντιτς (30 ετών αμυντικός μέσος), ο Νεμάνια Τόσιτς (26 ετών αμυντικός), ο Σαμουέλ Οβούσου (27 ετών, εξτρέμ) και ο Μοχαμέντ Μπανατμόσι (24 ετών, επιθετικός).

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει κάνει το "δύο στα δύο" κόντρα στην Ραντνίτσκι 1923 και την Ραντνίτσκι Νις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ