ΡΟΔΟΣ

"Όλοι μια οικογένεια"

"Όλοι μια οικογένεια"
παναγιωτόπουλος

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Αντώνη Παναγιωτόπουλο, θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον πρόεδρο Τώνη Μαρτίνη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και αποφάσισαν να συνεχίσουν την καλή συνεργασία τους.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος αναφέρει:

"Τέλος σε κάθε σενάριο και με "ομαδική" νοοτροπία, διοίκηση και ποδοσφαιριστές ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις του 2009. έναντι της ιστορίας και των φίλων και οπαδών της ομάδας μας.

1. Λήξαν θεωρείται το συμβάν με τον τερματοφύλακα μας Αντώνη Παναγιωτόπουλο. Όσα ελέχθησαν ήταν ατυχείς εκφράσεις της στιγμής με ένταση που με αμοιβαίες εξηγήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τώνη Μαρτίνη (σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ) καταγράφεται σαν να μην έγινε ποτέ.

2. Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προσκλήθηκαν από τον πρόεδρο μας σε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, στο ξενοδοχείο OCEAN BLUE.

3.Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, θα ολοκληρωθούν αύριο και θα γίνει η μίνι διακοπή για τα Χριστούγεννα.

4. Χθες, η διοίκηση κατέβαλε σε όλους τις δόσεις που εδικαιούτο ενώ προ τριημέρου είχαν λάβει όλοι και το δώρο Χριστουγέννων.

5. Η διοίκηση της ΠΑΕ συναντήθηκε χθες με τον νεοσύστατο Σύνδεσμο Φιλάθλων "Μυρμιδόνες", για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα.

6. Η διοίκηση συναντήθηκε χθες με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Χρήστο Κοτσομύτη, τον Σύμβουλο Ποδοσφαίρου Παναγιώτη Δανά και τον προπονητή και έγινε η τελική εκτίμηση για τις μεταγραφές και αποδεσμεύσεις, αφού παρουσιάστηκαν τα πλάνα του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Η διοίκηση εύχεται σε όλους τους φίλους, οπαδούς, Ροδίτες και Δωδεκανησίους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία".

Φιλικό με τον Κλεάνθη

Από εκεί και πέρα, με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ρόδου στο γήπεδο του Παραδεισίου. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Αύριο τα "ελάφια" θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στις 15.30 στο γήπεδο του Παραδεισίου με αντίπαλο τον τοπικό Κλεάνθη.





















TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ