ΠΑΟΚ

Ολιβέιρα: "Είμαι πληγωμένος δεν θα πω ψέματα, αλλά και τυχερός που παίζω στον ΠΑΟΚ"

Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, μίλησε για τον τραυματισμό του, τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται και δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει καλύτερος από ποτέ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς, καθώς υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και έτσι θα παραμείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός του Δικεφάλου με ανάρτησή του στο Instagram μίλησε για τον τραυματισμό του. Παραδέχθηκε ότι αισθάνεται πληγωμένος, ωστόσο δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει όπως λέει δυνατότερος όσο ποτέ άλλοτε.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, ώστε να καλύψει το κενό και ενώ απομένουν λίγες μέρες για το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά η δήλωση του Ολιβέιρα

"Είμαι πληγωμένος, δεν θα πω ψέματα αλλά αυτή τη στιγμή έχω τη μεγαλύτερη θέληση και συγκέντρωση από τότε που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα.

Πιστεύω ότι ανάμεσα στις δυσκολίες, μου δίνεται η ευκαιρία και με τη θέληση του Θεού, να επιστρέψω καλύτερος και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και δυνατότερος από ποτέ άλλοτε.

Επίσης, θέλω να πω ότι ένιωσα πολύ συγκινημένος από τα μηνύματα αγάπης που έλαβα από όλους εσάς, με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των οπαδών και όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και μια τέτοια οικογένεια όπως ο ΠΑΟΚ.

Θα τα πούμε σύντομα" αναφέρει στη δήλωσή του ο Ολιβέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ