ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολα καλά με Φύσσα

Ολα καλά με Φύσσα
αεροδρομιο-αναχωρηση-καραγκουνης-φυσσας

Καμία ανησυχία στο "πράσινο" στρατόπεδο τελικά για τον τραυματισμό του Φύσσα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός των "πράσινων" βρίσκονταν ένα κλικ πριν από την συμμετοχή του σε αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Βέροια την προσεχή Κυριακή.
Ομως το σκληρό μαρκάρισμα του Ρέιζερ στο φιλικό (1-1) με τον Ηλυσιακό, αρχικά δημιούργησε ανησυχίες σε όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι αφού φάνηκε πως θα άφηνε ως "κληρονομιά" στον παίκτη του Παναθηναϊκού, κάποιο βαρύ τραυματισμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι οι εξετάσεις του θα γίνονταν σήμερα το πρωί, ωστόσο ο παίκτης δεν φάνηκε να έχει κάτι και λίγες ώρες αργότερα προπονήθηκε κανονικά.

Ετσι, ο αριστεροπόδαρος έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση (που ήταν χαλαρή) και δεν ένιωσε καμία ενόχληση θέτοντας εαυτό στον τεχνικό του κ. Πεσέιρο, ενόψει της αναμέτρησης με την Βέροια, την προσεχή Κυριακή.

Χαλάρωμα και ποδοβόλεϊ περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ηλυσιακό.

Ατομικά προπονήθηκαν το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης (17/10) οι Βαγγέλης Μάντζιος, Τζόζεφ Ενακαρίρε, Αντονι Σέριτς, Σωτήρης Νίνης, Εκι Γκονζάλες και Θανάσης Τσίγκας

Με αγωνία για τους διεθνείς

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεςις που αγωνίζονται οι διεθνείς παίκτες του "τριφυλλιού". Ο 47χρονος περιμένει την επιστροφή των διεθνών στην Παιανία για να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα ενόψει του ματς με τη Βέροια και επιθυμία του είναι να επιστρέψουν άπαντες υγιείς.

Οι "πράσινοι" μετά την ήττα στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη δεν έχουν άλλα περιθώρια απωλειών, κάτι που θα τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του συλλόγου, στις επόμενες προπονήσεις.

Εξάλλου, μια νίκη σε μια αφιλόξενη λόγω προϊστορίας έδρα θα φέρει την αγωνιστική ηρεμία στις τάξεις της ομάδας ενόψει και των υποχρεώσεων της ομάδας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Αμπερντίν.

Σκόραρε ο Ιβανσιτς


Με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 64' και μια εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι του ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας και μέσος των "πράσινων" Αντρέας Ιβανσιτς, αποτέλεσε την "μορφή" των Αυστριακών στην φιλική νίκη με 3-2 επί της Ακτής Ελεφαντοστού του Ντρογμπά (που σκόραρε εις διπλούν).



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ