ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξελίξεις για το νέο γήπεδο

Εξελίξεις για το νέο γήπεδο
γήπεδο

Οι εξελίξεις είναι άμεσες, το ίδιο και οι κατεδαφίσεις στο Βοτανικό για το νέο γήπεδο. Αγωνία με Φύσσα

Μετά την ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ, το οποίο εξασφάλισε ήδη τα πρώτα 9 εκ. ευρώ που απαιτούνται για τα έργα υποδομής περιμετρικά της περιοχής που θα κατασκευαστεί το γήπεδο.
Οι κατεδαφίσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και το πλέον θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αρχαία στην περιοχή. Τελευταίο "αγκάθι" στο καθάρισμα της περιοχής είναι το μεγάλο κτίριο της ΕΤΜΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατεδάφισή του θα γίνει σταδιακά και όχι με ελεγχόμενη έκρηξη όπως αρχικά είχε αποφασισθεί από τους υπεύθυνους.

Τέλος, από τις αρχές Νοεμβρίου θ' αρχίσουν οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο ωστόσο η έκδοση της άδειας ανέγερσης του γηπέδου θα πάρει ακόμα λίγο χρόνο, παρόλο που ο ιδιοκτήτης του "τριφυλλιού" κ. Βαρδινογιάννης πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει: "Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο...".



Η μελέτη του γηπέδου αξίζει να τονίσουμε πως βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΕΣ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και να σταλεί στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας.

Η χρηματοδότηση επόμενο στάδιο

Τελευταίο στάδιο στο θέμα του Βοτανικού, και αρκετά σημαντικό είναι της χρηματοδότησης, με την πρόταση της ΠΑΕ προς τον Δήμο να αναλάβει αυτή το έργο και σύντομα αναμένεται η τελική απόφαση από τους ιθύνοντες.

Αγωνία για Φύσσα

Ηθελε να τεστάρει τις δυνάμεις του αλλά ένα δυνατό μαρκάρισμα στο χθεσινό ισόπαλο (1-1) φιλικό με τον Ηλυσιακό τον ανάγκασε να αποχωρήσει. Αυτό έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους ωστόσο το πρωί της Τετάρτης θα εξεταστεί το τραύμα του αριστεροπόδαρου που φαίνονταν να κερδίζει πόντους για συμμετοχή στους προσεχείς αγώνες του συλλόγου.

Πεσέιρο: "Δείξατε πάθος"

Στα λίγα λόγια που είπε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του φιλικού με την ομάδα του Ζωγράφου, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος από το πάθος των παικτών του και τους ζήτησε να συνεχίζουν να δουλεύουν έτσι:

" Δείξατε πάθος. Ηταν σκληρή προπόνηση που μας βοήθησε να εφαρμόσουμε πολλά απ’ αυτά που δουλεύουμε σε καθημερινή βάση. Θέλω να συνεχίσετε με την ίδια διάθεση" είπε ο 47χρονος προπονητής.


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ