ΒΕΡΟΙΑ

Όλα για όλα στον "τελικό" με τον Ηρακλή η Βέροια

Όλα για όλα στον "τελικό" με τον Ηρακλή η Βέροια
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βέροια του Θωμά Γράφα είναι έτοιμη για νέο θετικό αποτέλεσμα στον "τελικό" με τον Ηρακλή. Η ζόρικη εβδομάδα που πέρασε η "Βασίλισσα", αλλά και το πλάνο του Αθηναίου τεχνικού που απέδωσε. Μέσα ο Τζιώρας.

Ύστερα από 16 παιχνίδια στη Super League, η Βέροια των πολλών προβλημάτων έχει καταφέρει να βρίσκεται σε τροχιά παραμονής. Φυσικά είναι πολύ νωρίς, αφού υπάρχει ακόμα δρόμος, όμως το βέβαιο είναι ότι στα "καυτά" ματς των τελευταίων ημερών, το πλάνο του Θωμά Γράφα πέτυχε.

Έδωσε παιχνίδια παραμονής μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, με λειψό ρόστερ. Νίκη με Λεβαδειακό στις 14 Ιανουαρίου, ισοπαλία με ΑΕΛ στις 18/1 και ισοπαλία με Ηρακλή στις 21/1. Την Τετάρτη (25/1, 17.15) εκ νέου με τον Γηραιό στην Ημαθία. Τέσσερις "τελικοί" παραμονής σε 11 μέρες.

Αποδείχθηκε πως οι επιλογές και οι σκέψεις του Γράφα έπιασαν τόπο και ειδικά εάν επιτευχθεί νέο σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς, η "Βασίλισσα του Βορρά" θα βλέπει τα επόμενα παιχνίδια με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κόντρα στον Ηρακλή, λοιπόν, νέο πρόσωπο είναι ο Χρήστος Τζιώρας.

Ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο και την Τετάρτη θα είναι διαθέσιμος. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας με τους "κυανόλευκους" διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Καλί, Μπαλάφας, άρσε, Τομάς, Σουλέ, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Κάλβο, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Σαρπόνγκ, Τζιώρας και Καπετάνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ