ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οι υποψήφιοι διάδοχοι του βασιλιά

Οι υποψήφιοι διάδοχοι του βασιλιά
Βίλας Μπόας Μαρτίνεθ

Διαβάστε ποιοι προπονητές είναι πιθανό να αντικαταστήσουν τον βασιλιά του KOP, Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος απολύθηκε από τη Λίβερπουλ την Τετάρτη (16/5).

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τετάρτη (16/5) η Λίβερπουλ, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον Κένι Νταλγκλίς.

Η διοίκηση του συλλόγου τόνισε πως η προσπάθεια ανεύρεσης νέου προπονητή θα ξεκινήσει άμεσα και ήδη έχουν αρχίσει ν' ακούγονται τα πρώτα ονόματα.

Αυτή τη στιγμή πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (δεξιά στη φώτο), ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά με τη Γουίγκαν. Ο Ισπανός προπονητής είναι στους "λάτικς" από το 2009 και καταφέρνει κάθε χρόνο με πολύ μικρό μπάτζετ να τους κρατάει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παρεμφερής επιλογή είναι και αυτή του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους τεχνικούς στην Αγγλία. Ο Βορειοϊρλανδός ανέβασε πέρυσι τη Σουόνσι στην Πρέμιερ Λιγκ και φέτος όχι μόνο την κράτησε στην κατηγορία, αλλά η πορεία της ήταν τόσο καλή που δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος με υποβιβασμό.

Επίσης, στις πρώτες επιλογές είναι και αυτή του Αντρέ Βίλας Μπόας (αριστερά στη φώτο), παρά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Τσέλσι. Ο Πορτογάλος ενδιέφερε τη Λίβερπουλ και στο παρελθόν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν στο ταλέντο του και να θεωρούν πως στην Τσέλσι δεν του δόθηκε χρόνος. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες μοιάζει να είναι ο Νο1 στόχος, με το Sky Sports News να αναφέρει πως εντός των επόμενων 24ων ωρών θα έχει ανακοινωθεί και την "Independent" να ισχυρίζεται πως η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή μαζί του προ δύο εβδομάδων.

Ακόμη, πολλοί εντός κι εκτός του συλλόγου πιστεύουν πως ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος είναι άνεργος και γνώστης της αγγλικής πραγματικότητας, θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό τροχοπέδη στην περίπτωσή του. Η εταιρία στην οποία ανήκουν οι "κόκκινοι", η FSG, θέλει ο προπονητής που θα αποκτηθεί να μην ξεπερνάει τα 45 χρόνια, επομένως, τόσο η υπόθεση του Μπενίτεθ, όσο και αυτές των Φάμπιο Καπέλο, Λουίς Φαν Χαλ και Γιουπ Χάινκες, περνούν σε δεύτερη μοίρα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ