ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι συζητήσεις με Αμαλφιτανό και το παιδί του Θρυλέοντα

Οι συζητήσεις με Αμαλφιτανό και το παιδί του Θρυλέοντα
INTIME SPORTS

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Μόργκαν Αμαλφιτανό είναι σε καλό δρόμο και μένει να δούμε, αν ο Γάλλος θα είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού. Παρουσιάζεται το παιδί του Θρυλέοντα.

Σε ρυθμούς Μόργκαν Αμαλφιτανό κινούνται στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται.

Από την Πλατεία Αλεξάνδρας επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και κάθε μέρα ή ώρα που περνά, είναι κρίσιμη για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του 28χρονου άσου, καθώς αυτή την ώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μιλούν με την πλευρά του διεθνή Γάλλου.

Αυτό που μένει να δούμε λοιπόν είναι αν η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και ο Μόργκαν Αμαλφιτανό είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού. Η ποιότητα του Γάλλου άλλωστε είναι αδιαμφισβήτητη και εσείς μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του Sport24.gr στα κατορθώματά του.

Στα εξωαγωνιστικά θέματα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού την Παρασκευή στις 12:00, θα παρουσιαστεί η νέα μασκότ της ομάδας. Δεν πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Θρυλέοντα, αλλά για το παιδί του όπως ξεκαθαρίζουν από τον Ολυμπιακό. Μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις...

Η παρουσίαση της νέα μασκότ θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στα Camps του Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ