ΞΑΝΘΗ

Οι προτάσεις της Ξάνθης για την Σούπερ Λίγκα

Οι προτάσεις της Ξάνθης για την Σούπερ Λίγκα
πανοπουλος

Τις θέσεις της για κάποια από τα θέματα της Σούπερ Λίγκας δημοσιοποίησε η ομάδα της Σκόντα Ξάνθης

Για το πλαίσιο συνεργασίας με την Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β'-Γ' Εθνικής Κατηγορίας, τονίζει:
" Στο δ.σ της 6/11/2008 η Ξάνθη μέσω του κ. Πανόπουλου έκανε πρόταση στην Ενωση Β'-Γ' Εθνικής για το ποσό των 6.000.000 ευρώ ετησίως. Με τα σημερινά δεδομένα η Ξάνθη αξιολογεί ότι οι ομάδες Β'-Γ' Εθνικής θα πρέπει να επιχορηγούνται με ένα ποσό της τάξεως των 5.000.000 ευρώ ανά έτος, φτάνει να πληρούν τις προϋποθέσεις που θα θέσει η Σούπερ Λίγκα (αγωνιστικοί χώροι, οικονομικοί διαχείριση κ.λ.π)".

Ακόμη με την παρουσία της αστυνομίας στα παιχνίδια, επισημαίνει: " Να μην υπάρχει αστυνομία εντός γηπέδου κατά τη διάρκεια των αγώνων".

Για την εφαρμογή του προγράμματος αδειοδότησης αναφέρει ότι:

" θα πρέπει να υπάρχει πιστή εφαρμογή των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ, ειδικά σε ό,τι αφορά στα οικονομικά και στις εγκαταστάσεις". Για το θέμα της τήρησης των διαδικασιών επισημαίνει πως:

" θεωρούμε πρέπον ότι σε όλα τα θέματα που αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση για το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο να υπάρχει πάντα μία πρόταση ή θέση των υπηρεσιών της Σούπερ Λίγκας, η οποία θα αποστέλλεται στα μέλη μαζί με την ημερήσια διάταξη πριν από το δ.σ, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν τα προς συζήτηση θέματα και να καταθέσουν τις απόψεις ή προτάσεις τους".

Ακόμη η ΠΑΕ επανέλαβε τις δύο προτάσεις της για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, που σχετίζονται και με την αύξηση των ομάδων, που θεωρεί ότι κάλλιστα μπορούν να γίνουν 18, δεδομένων του μεγάλου τζίρου, των μεγάλων επενδύσεων, της βελτιωμένης διοίκησης, των βελτιωμένων εγκαταστάσεων, του οράματος, της βελτιωμένης αξιοπιστίας, του ρεκόρ εισιτηρίων, του ρεκόρ εσόδων και της μείωσης ζημιών που υπάρχουν εν έτει 2009 στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Επιστροφή για Βολφ-Κωνσταντινίδη

Στο μεταξύ στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον τα μεταγραφικά ζητήματα μετά την επιστροφή των Βόλφανγκ Βολφ και Κώστα Κωνσταντινίδη από την Γερμανία.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν με τον Χρήστο Πανόπουλο και να καταθέσουν τις προτάσεις όσον αφορά στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Οι προπονήσεις εξάλλου θα συνεχιστούν υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουτσίδη έως τις 23 Μαϊου όταν και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν.


















TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ