ΞΑΝΘΗ

Οι πληγές της Νέας Σμύρνης

Οι πληγές της Νέας Σμύρνης
Κεχαγιας

Σαν να μην έφτανε ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον Πανιώνιο, προστέθηκαν και τραυματισμοί βασικών παικτών

Μοναδικό θετικό αποτελεί το γεγονός πως ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε και υπάρχει ο χρόνος για την αποθεραπεία τους.
Ο Φρανσίσκο Ζουέλα αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Εξάλλου ο Θανάσης Κωστούλας δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Τζιμπούρ με αποτέλεσμα να πρηστεί ο δεξιός του αστράγαλος και να πραγματοποιήσει και αυτός με την σειρά του θεραπεία και στην συνέχεια πισίνα.

Την αμυντική γραμμή των τραυματιών συμπληρώνει ο Γιάννης Παπαδημητρίου που και αυτός με την σειρά του δέχτηκε κλωτσιά από αντίπαλο του και δεν πραγματοποίησε προπόνηση.

Την ίδια ώρα οι Ραντζίσκι και Αντώνη Ρίκκα που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τους με αποτέλεσμα ο αριθμός των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών να είναι μικρός.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα πραγματοποίησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι, ανάμεσα τους και ο Σπύρος Βάλλας, προπονήθηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς.

Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση το μεσημέρι (στις 15:00) ενώ την Τετάρτη θα υπάρξει φιλικό με την ομάδα Νέων.










TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ