LA LIGA

Οι παίκτες της Οβιέδο πανηγύρισαν πιστεύοντας λανθασμένα ότι προκρίθηκαν στα playoffs ανόδου στη La Liga

Οι παίκτες της Οβιέδο πανηγυρίζουν πιστεύοντας λανθασμένα ότι προκρίθηκαν στα playoffs ανόδου στη La Liga
Οι παίκτες της Οβιέδο πανηγυρίζουν πιστεύοντας λανθασμένα ότι προκρίθηκαν στα playoffs ανόδου στη La Liga PRINT SCREEN TWITTER

Οι παίκτες της Οβιέδο νόμιζαν πως είχαν πάρει το εισιτήριο για τα playoffs ανόδου στη La Liga και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως η Ζιρόνα ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση.

Η Οβιέδο έκανε την ανατροπή στο 90+5' κόντρα στην Ίμπιζα, επικρατώντας 3-2, με τους παίκτες της να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, νομίζοντας ότι η Zιρόνα δέχθηκε γκολ από την Μπούργος.

Ωστόσο, τα γέλια και οι χαρές τούς βγήκαν ξινά, αφού κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τη Ζιρόνα να τερματίζει κι αυτή με 68 βαθμούς και να παίρνει εκείνη το εισιτήριο για τα playoffs ανόδου στη La Liga, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια είχε μία νίκη (0-0, 2-1).

Η Εϊμπάρ είχε τη δυνατότητα να ανέβει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, ωστόσο ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Αλκορκόν και θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των playoffs. Μαζί με την Εϊμπάρ στα playoffs ανόδου θα συμμετέχουν οι Λας Πάλμας, Τενερίφη και Ζιρόνα.

Η βαθμολογία της La Liga 2

Τα ζευγάρια των playoffs ανόδου

  • Εϊμπάρ - Χιρόνα
  • Λας Πάλμας - Τενερίφη
TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ