LA LIGA

Φοβερό VIDEO με τις αντιδράσεις των παικτών της Ρεάλ την ώρα της ανατροπής της Ατλέτικο με την Οσασούνα

Φοβερό VIDEO με τις αντιδράσεις των παικτών της Ρεάλ την ώρα της ανατροπής της Ατλέτικο με την Οσασούνα

Την ώρα που η Ατλέτικο κυνηγούσε τη νίκη με την Οσασούνα και η Ρεάλ το τρίποντο με την Μπιλμπάο, οι παίκτες τους ρωτούσαν με αγωνία για το αποτέλεσμα σε Σαν Μαμές και Γουάντα Μετροπολιτάνο αντίστοιχα. Δείτε ένα αποκαλυπτικό VIDEO.

Με την Μπαρτσελόνα να έχει βγει από τη μέση με τις δύο εντός έδρες ήττες από Γρανάδα και Θέλτα, ο φετινός τίτλος στην La Liga θα παιχτεί ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, με τη διαφορά των δύο να είναι στο +2 για τους ροχιμπλάνκος και ενώ απομένει μία ακόμα αγωνιστική για την ολοκλήρωση του μαραθωνίου.

Το πόσο έντονα ζουν οι παίκτες των δύο ομάδων αυτή την κόντρα, φάνηκε και κατά τη διάρκεια των αγώνων της περασμένης Κυριακής.

Όταν η Ρεάλ προηγήθηκε στο "Σαν Μαμές" απέναντι στην Μπιλμπάο και έμοιαζε να κρατάει τον τίτλο στα χέρια της μετά το γκολ της Οσασούνα στην Μαδρίτη, αλλά τους παίκτες του Σιμεόνε να φέρνουν τα πάνω-κάτω με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα γκολ των Λόντι και Σουάρες.

Κατά τη διάρκεια των δύο αναμετρήσεων μάλιστα, οι τηλεοπτικές κάμερες συνέλαβαν αρκετές φορές τους παίκτες των δύο ομάδων της Μαδρίτης να ρωτούν με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της έτερης διεκδικήτριας του τίτλου και είτε να χαίρονται είτε να απογοητευόνται από την εξέλιξη.

Θυμίζουμε ότι την τελευταία αγωνιστική η Ατλέτικο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βαγιαδολίδ και με νίκη κατακτά τον τίτλο, με την Ρεάλ να θέλει νίκη δική της εντός έδρας με την Βιγιαρεάλ και ταυτόχρονα ισοπαλία ή ήττα της συμπολίτισσας για να φορέσει εκείνη το στέμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ