ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Οι φίλαθλοι του Μαρόκο κατά την αποχώρηση τους κορόιδευαν τον Ρονάλντο

Οι οπαδοί του Μαρόκο κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο
Οι οπαδοί του Μαρόκο κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο PRINT SCREEN

Το Μαρόκο πήρε μια επική πρόκριση επί της Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο και κατά την αποχώρηση τους οι φίλαθλοι της ομάδας πανηγύρισαν έξαλλα ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να κοροϊδέψουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο προημιτελικός ανάμεσα στο Μαρόκο και την Πορτογαλία βρήκε τους τυπικά "γηπεδούχους" να χαμογελάνε με την νίκη επί των Ιβήρων με 1-0 και την πρόκριση τους στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Αγγλία ή Γαλλία.

Οι παίκτες του Μαρόκο πανηγύρισαν με την ψυχή τους εντός αγωνιστικού χώρου αλλά το ίδιο έκαναν και οι φίλαθλοι της ομάδας κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο όπου διεξήχθη η αναμέτρηση.

Η κάμερα του SPORT24 ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από τους πανηγυρισμούς των φίλων του Μαρόκο οι οποίοι μεταξύ άλλων έψαχναν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ με τον τρόπο τους τον κοροϊδεύαν για την απόδοση του.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η χαρά των φίλων του Μαρόκο ήταν τέτοια που πανηγύριζαν κατά την αποχώρηση τους και τραγουδούσαν για την Εθνική τους ομάδα και την τεράστια επιτυχία τους.

Δείτε τα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του SPORT24 λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ